| al3ks a întrebat:

Buna all, am o si eu o situatie mai complicata in dragoste, s-o iau de la inceput.
Pai am format un grup de persone 2 fete 2 baieti, si mie a inceput sa-mi placa de o fata, si nu o cunosteam atunci, nu ii stiam "placerile" si asa ca am inceput cu " romantismul".i-am facut un cadou... si dupa a 2 zi mi-a intors foaia, nici ma car nu vroia sa ma vada, si am vb su prietena ei cea mai buna si mi-a zis ca i-a placut de mine, ca sunt de treaba, dar nu ma mai calre, si i-a parut rau. A mai trecut o saptamana si am vorbit cu ea fata in fata, si mi-a zis ca nu-i place romantismul ..si e o fire mai nebuna, si mi-a zis ca dae e, este... deci ce puteti sa-mi spuneti, cum sa fac sa fiu cu ea?

Răspuns Câştigător
| andru10best a răspuns:

Pune la cale un joc de cuvinte atractiv. Ceva cu intrebari si apoi provocari. O sa iasa ceva pe placul ei.

5 răspunsuri:
| al3ks explică:

Dau funda + vot!

| AngelOfMoon a răspuns:

Fi rebel pune-i fiinta la incercare.Mai pune mana pe ea. Spune-i ceva de genu:Nu ai curaj sa ma saruti.
-Punem pariu.va spune ea
-Punem. spui tu
Si daca spune si :
-Pe ce
Tu spune-i :
Doar asa de distractie.
Sper ca te-am ajutat.

| al3ks explică (pentru AngelOfMoon):

Nu e chiar atat de nebuna, dar totusi nu-ti dau funda mai astept raspunsuri mai bune, poate iti dau tie.

| al3ks explică (pentru AngelOfMoon):

Nu e chiar atat de nebuna, dar totusi nu-ti dau funda mai astept raspunsuri mai bune, poate iti dau tie. APROPO, am 14 ani ea 13 nu avem 2 ani straight face

| AngelOfMoon a răspuns (pentru al3ks):

Te inteleg dar asta e joaca pana la 15 ani nu te lasi de eahappy