| Danysan a întrebat:

Sall-TPU-Ce parere are o fata despre un tip care de la prima intalnire o intreba direct daca-i place de el si ca ar vrea o relatie cu ea pe viitor?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Depinde de cât timp se cunosc, de cât de apropiați sunt cei doi! Contează enorm de mult asta.

13 răspunsuri:
| varcolaccc a răspuns:

Pai daca sunt la prima întâlnire nu ar trebui sa formeze deja cuplul laughing? PS: Am inteles ce ai vrut sa spui happy Nu ma bag aici ca nu-i de mine laughing

| Danysan explică (pentru varcolaccc):

Trebuie sa te gandesti ca treci din start peste faza cu :Ma palce sau Nu

| ang31989 a răspuns:

Asa e cel mai corect

| Danysan explică (pentru ang31989):

Corect da -dar exista o mare problema laughing. Majoritatea fetelor pe care lea-m intrebat au evitat raspunsul -Nu imi inteleg -Eu greu sa zica.Imi placi- si vreau o relatie sau nu?

| iiSceneXX a răspuns:

Buna. Pai inseamna ca fata e interesata si dispusa sa aiba o relatie serioasa. De asemenea inseamna ca ii place prezenta baiatului, si si-ar dori sa o simta cat mai mult * adica sa fie impreuna *

| Danysan explică (pentru iiSceneXX):

Eu zic sa citesti itrebarea mai bine:-p

| iiSceneXX a răspuns (pentru Danysan):

Ma scuzi.

| iiSceneXX a răspuns (pentru Danysan):

Pai ar fi fericita sa auda ca cineva isi doreste sa aiba un viitor alatui de ea. Sau daca e o fitoasa, care-si da aere, va crede ca isi bate joc de ea, desi mai rar. Mie mi s-ar parea dragut, dar totusi pripit.

| RAY a răspuns:

Eu daca as fi fata i-as spune ca vrea sex si pa, pacat ca nu sunt fata offffffffffffffffffffff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai stii, e cam greu sa iti dai seama d ela prima intalnire, ca atunci abia va cunoasteti mai bine. Na', fata trebuie sa isi formeze o parere, s avada daca esti la del de dragut cu ea si la celelalte intalniri, nu stiu, zic si eulaughing
Eu i-am zis unei fete ca o plac dupa ceva timp de cand o cunosteam si tot n-a fos tin stare sa-mi de aun raspuns, pai daca ii ziceam din prima cred ca se muta la alta scoala numais a nu-mi vada mufa.
Auzi, am si eu o curiozitate, tu esti fata sau baiat?

| grab a răspuns:

Depinde de fata si de baiat.
de obicei se tinde a se ridiculiza o persoana care vrea sa stie din capul locului ce se va intampla cu o relatie.

asta nu e matematica sau informatica... nu iti poate garanta nimeni nimic. Totul se construieste pe tatonari, se investeste timp si suflet in relatie si daca merge e bine! Daca nu merge, au revoir et la prochaine fois beaucoup d-attention en savoir de plus! happy

Bafta!

| ReBelle22 a răspuns:

As fugi de tine ca de dracu'.

| Danysan explică (pentru ReBelle22):

Si cand nu zice omu nimic iar nu e bine ca nu are tupeu laughing-Nimeni nu imi intelege fetele din ziua de azi :-plaughing