Depinde de cât timp se cunosc, de cât de apropiați sunt cei doi! Contează enorm de mult asta.
Pai daca sunt la prima întâlnire nu ar trebui sa formeze deja cuplul ? PS: Am inteles ce ai vrut sa spui Nu ma bag aici ca nu-i de mine
Trebuie sa te gandesti ca treci din start peste faza cu :Ma palce sau Nu
Buna. Pai inseamna ca fata e interesata si dispusa sa aiba o relatie serioasa. De asemenea inseamna ca ii place prezenta baiatului, si si-ar dori sa o simta cat mai mult * adica sa fie impreuna *
Eu daca as fi fata i-as spune ca vrea sex si pa, pacat ca nu sunt fata offffffffffffffffffffff
Pai stii, e cam greu sa iti dai seama d ela prima intalnire, ca atunci abia va cunoasteti mai bine. Na', fata trebuie sa isi formeze o parere, s avada daca esti la del de dragut cu ea si la celelalte intalniri, nu stiu, zic si eu
Eu i-am zis unei fete ca o plac dupa ceva timp de cand o cunosteam si tot n-a fos tin stare sa-mi de aun raspuns, pai daca ii ziceam din prima cred ca se muta la alta scoala numais a nu-mi vada mufa.
Auzi, am si eu o curiozitate, tu esti fata sau baiat?
Depinde de fata si de baiat.
de obicei se tinde a se ridiculiza o persoana care vrea sa stie din capul locului ce se va intampla cu o relatie.
asta nu e matematica sau informatica... nu iti poate garanta nimeni nimic. Totul se construieste pe tatonari, se investeste timp si suflet in relatie si daca merge e bine! Daca nu merge, au revoir et la prochaine fois beaucoup d-attention en savoir de plus!
Bafta!