anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum fac orice fata sa ma sarute fara motivbig grin dau funda.

18 răspunsuri:
| Maskeried a răspuns:

O platesti. Cu bani.

Glumeam. Pai, poti intra intr-un joc. Stii sticluta? Genul ala de jos. Sau adevar si provocare.

| Danysan a răspuns:

Cum sa faci e simplu-Am vazut asta -Cumperi o punga cu prajituri si o iei prin Oras -Oferi prajituri pentru sarut laughing

| Latinmoon a răspuns:

Nu ai cum, fata respectiva trebuie sa simta ceva pentru tine, alt fel e absurd.

| Danysan a răspuns (pentru Latinmoon):

Dulceata amara -vrei o prajitura pentru un sarut?-Nu fi rautacioasa e doar un sarut happy?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Latinmoon):

Eu zic ca as reusi, vrei sa incercam? pana la urma e doar un sarut

| Latinmoon a răspuns (pentru Danysan):

Nu sunt rautacioasa doar ca o prajitura ar fi un motiv bun pentru un pupic! puppy dog eyes

| Captoresque a răspuns:

Simplu: Te pui în fața ei și-i spui că ai bilete la concertul lui Nicolae Guță.

| Latinmoon a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Nu ma sarut la comanda, sorry.

Am zis asta ca an observat ceva odata -si cred ca pentru o prajitura poti primi saruturi moca.Depinde si de fata -spui ca pe gura daca vrea prajitura -cred ca alea infipte o sa se bage laughing. Acum nu-s ce zici!

Zic ca o prajitura nu merita un sarut pe buze daca nu simti ceva pentru tipul respectiv insa pe obraz e ok, parerea mea. laughing

Hmm atunci ce merita pe gura?-Chiar daca nu simti -Daca vine cu o cutie de Bomboane si un Trandafir!

Daca nu-l iubesc pe baiatul respectiv ce vrei sa fac?

De Valentine Day ce zici -sa nu ai nici iubit -si te ia in brate -eu zic ca o faci laughing-Sau poate nu -Depinde ce fire esti!

Degeaba daca nu imi place, iar in situatia care mi-ai propus-o tu as face asa ii zic sa-mi ma lase in pace daca nu ma lasa ii dau doua palme si rezolvam problema. laughing

Hmm -ce ai ca nu a fost asa aiurea -Plus ca daca esti single si baiatu e dragut de ce nu -eu sunt baiat si deh dar nu vad ce o fi asa naspa -ca nu iti cere sa te culci cu el!

Nu e vorba despre asta este vorba despre ce parere ai tu despre tipul respectiv daca iti place sau nu ti-am mai zis asta de 1000 de ori. laughing

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Latinmoon):

La comanda laughing), bai du-te si manancati grisu

| Latinmoon a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Mai bine iti mananci tu orezul cu lapte si nu mai comentezi atat laughing.