Cazurile sunt rare. Cand o fata spune asta si nu te vrea ca iubit, inseamna ca fizic nu te place. Daca exista fete care pot trece cu vederea si reusesc oarecum sa gaseasca anumite detalii fizice care sa le incante, majoritatea nu gasesc. Banuiesc ca iti dai seama ca daca fizic nu isi place amicul nu va putea sa se sarute ori sa faca sex cu el. De obicei vor alege un necunoscut care sa le atraga fizic si cu care sa poata face asta, in speranta ca si din punctul din vedere al comunicarii se vor intelege. Insa cand deja se inteleg cu cineva, dar cand nu exista atractie fizica, lucrul este deja decis. Sper ca am fost explicita. Deci, da cand se intelege bine cu tine, dar tot nu te vrea ca iubit, ai nevoie de o schimbare de look. Credeai ca numai baietii pot sa fie superficiali?
Dar nu se bat cu propriile arme. Vad ca tot nu ai inteles. Voi incerca sa fiu mai explicita cu riscul de a suna un pic nesimtita. Cand o fata spune "Vreau un iubit ca tine, dar de fapt nu vreau" inseamna "Vreau un iubit cu care sa ma inteleg la fel cum sa ma inteleg cu tine, dar care sa arate mai bine decat tine". Asa cum baietilor nu li se scoala cand vad o tipa de care nu sunt atrasi, nici fetelor nu li se scoala cand vad un tip de care nu sunt atrase. Metaforic vorbind in cazul fetelor.
Ceea ce nu inteleg fetele si probabil ca esti de accord cu mine oarecum e ca fiecare se poate schimba.Vezi cum voi puteti sa deveniti mai frumoase cand va machiati asa putem si noi sa devenim mai buni. Looku se poate schimba... -Orice e posibil in ziua de azi.
Cel mai important lucru e atunci si nu vad cum ai raspunde la asta :daca totusi arati bine -ce mai e atunci de nu vrea. Arati si Bine si va intelegeti si Perfect -Ce are de nu vrea -Are vreo problema mentala?
Nu esti de loc nesimtita -cred ca esti o fata ok.ba chiar foarte realista.Totusi ce nu intelg eu e urmatoarea problema e ce fetele reactioneaza asa si baietii nu? Adica daca o fata care e prietena cu un baiat i-ar propune acestuia sa devina iubiti -cu siguranta sau in cazuri de 90 acestia ar accepta.Dar nu si voi...
Crede-ma ca si fetele sunt puse la friendzone. In 5 minute m-am gandit la cel putin 6 cazuri pe care le stiu in care fetele au fost puse la friendzone, fara sa fie nasoale fizic. Fete care arata ok, curate, ingrijite, cu un fizic decent au fost puse la friendzone. Probabil singura diferenta ar fi faptul ca atunci cand fetele sunt puse la friendzone incheie relatia definitiv cu respectivul, in timp ce baiatii cand sunt pusi la friendzone continua sa pastreze relatia.
"Vei spune! Du-te naibii, femeie! Ma duc la alta!", daca nu stie sa aprecieze efortul. Glumesc Bineinteles ca exista sansa sa se razgandesca. Si daca iti faci o operatie estetica in care ii ceri doctorului sa te faca identic cu barbatul visurilor ei, blond si cu ochi albastri, iar apoi sa se razgandeasca si sa spuna ca de fapt barbatul visurilor ei are parul negru si ochii caprui. Intotdeauna exista o marja de eroare.
Dar, in general, daca iti faci o schimbare asa cum ii place ei, ai sanse mult mai mari sa te vrea ca iubit.
Ok si mai e o chestie care nu se leaga.Sunt cazuri in care nu au nimic de obiectat. Tipu/a e ok-Frumos, inteligent - se intelg perfect dar ea l-a vazut de prima oara ca pe un prieten. Crezi ca sunt si fete care totusi daca respecti acele criterii de care zici tot nu te pot privii ca pe un iubit, deoarece te vad ca pe un prieten.In cazu asta de e de facut?
Cred ca cea mai mare tampenie posibila care a aparut in secolu nostru e acest lucru.Friendzone nu e de fapt decat o oala in care atat fetele cat si baietii isi baga deopotriva pretendetii deoarece nu intrunesc anumite criterii ale lor. Cert e ca unii se trezec uneori si mai scot cate un prieten de acolo pe care il transforma in iubit.Si asta de obicei prea tarziu.
Te contrazic.E cunosc o fata cu care ma inteleg perfect.O stiu de cand eram de o schiopa.Nu am avut niciodata lucruri de ascuns si totusi m-a refuzat de nenumarate ori deoarece ea ma vede aca pe un prieten.Am intrba-to in nenumarate randuri ce nu ai comvine la mine -si te asigur ca daca era ceva m-ar fi spus.Nu cred ca ajung in Frindzone numai daca esti urat sau nu esti genu ei -undeva apare alta intrebare fara raspuns :Raspunsul ei a fost si a ramane mereu acelasi :Te cunsoc de cand erai o buburuza, te percep ca pe un prieten si ori cat asa vrea sa te vad ca un iubit nu pot.Mai daca si asta ma mite si de fapt aici e vb de aspect atunci e clar...
Exact asta este. Nu spun ca nu exista exceptii, ar fi chiar culmea sa spun ca nu exista, avand in vedere ca si eu l-am tinut pe actualul meu prieten la friendzone cam un an de zile pana am inceput relatia, dar numai ca nu stiu cat de des se intampla chestia asta cu alte cupluri.
Ori nu te place si vrea sa fie draguta fara sa iti spuna, poate esti prea mic de statura pentru ea, poate nu ai muschi destui, eu stiu (fetele au diverse criterii, dar de obicei le tin pentru ele) ori este posibil sa te vada ca pe un frate pentru ca a crescut cu tine. Intr-adevar este posibil. Dar, in general, este vorba de aspectul fizic.
Sti e bine can intri la Frindzone sa fi sigur de ce sti acolo.Si cel mai ok ar fi ca subiectu odata ce te-a bagat acolo sa iti dea si un raspuns de ce a facut-o
Ca poti sa te trezesti frindzone exact cum ai procedat tu cu iubitu tau ...Cum iti explici ca l-ai bagat acolo?
Cred ca lucru asta e fara raspuns si putem discuta si iar discuta mult si bine ca degeaba. Undeva ceva nu se leaga. Sunt cazuri in care ajungi al Frindzone datorita faptului ca esti naspa, prost aiurit sau mai stiu eu ce dar nu poti explica celelalte cazuri de in care esti bagat acolo fara nici o explicatie desii e totu ok.
Eu sunt mai sincera din fire si desi in unele momente regret asta, trebuie sa recunosc ca mi-a adus si lucruri bune. Eu si prietenul meu ne stim de cativa ani, dar el avea o problema cu greutatea. Ne intelegeam perfect, dar pur si simplu nu puteam sa il vad altfel. La un moment dat mi-a spus ca este interesat de mine, insa eu l-am refuzat de cateva ori, pe acelasi motiv ca il vad ca un prieten, pentru ca imi era jena si nu voiam sa il ranesc spunandu-i ca nu imi plac tipii plinuti. Dar pentru ca relatia ni se stricase, i-am spus care era problema. Cateva saptamani nu am mai vorbit, iar el a tinut regim, a facut sport si a slabit iar apoi m-a contactat din nou. Apoi am inceput relatia. Iar asta s-a intamplat acum aproape doi ani. Dar asta a fost o problema usor de rezolvat, daca era mic de statura nu stiu cum ar fi rezolvat-o. Oricum stiu ca suna superficial, dar fetele au problema asta. Stiu fete care au pus baieti la friendzone pentru ca aveau nume ciudate sau pentru ca ii chema "Ion".
Tu vb seios .Pai ar trebui sa stie unele fete ca numele se poate schimba.Am avut un coleg care a facut asta.Mai sunt si barbati care isi iau numele sotiilor orice e posibil .Dar repet cred ca mare probleam e cum sa iesi de acolo nu cum ai Intrat Pt ca uneori nu vad cum.Eu ce as putea sa ai zic lu fata asta.deci nu am cum. Daca fizcu ai place, cu ea ma inteleg ok de atatia ani, ne cunoastem foarte bine -Cum sa o fac sa ma vada ca pe un iubit?-Crezi ca m poti ajuta?
Intotdeauna este o explicatie si intotdeauna este un motiv, oricat de idiot ar fi. Nimeni nu te baga la friendzone, fara motiv.Dar, dupa cum am spus, in cazul tau pentru ca ai crescut cu ea, este posibil ca ea sa te vada ca un frate si din cauza asta sa nu vrea sa fie cu tine. Desi cunosc fete care au crescut cu diversi baieti si asta nu le-a impiedicat sa iasa cu ei mai tarziu. Poate nu vrea sa fie cu tine pentru ca ii inspiri un sentiment matern, poate ca simte nevoia ca ea sa te protejeze pe tine ca pe un frate, iar atunci, intr-adevar nu este vorba de fizic, ci de felul in care ati crescut.
Cred ca lucru asta e fara raspuns si putem discuta si iar discuta mult si bine ca degeaba. Undeva ceva nu se leaga. Sunt cazuri in care ajungi al Frindzone datorita faptului ca esti naspa, prost aiurit sau mai stiu eu ce dar nu poti explica celelalte cazuri de in care esti bagat acolo fara nici o explicatie desii e totu ok.
Raspunde
Danysan asculta >>>
Evalueaza / Raporteaza
|< < > >|
Tu vb seios .Pai ar trebui sa stie unele fete ca numele se poate schimba.Am avut un coleg care a facut asta.Mai sunt si barbati care isi iau numele sotiilor orice e posibil .Dar repet cred ca mare probleam e cum sa iesi de acolo nu cum ai Intrat Pt ca uneori nu vad cum.Eu ce as putea sa ai zic lu fata asta.deci nu am cum. Daca fizcu ai place, cu ea ma inteleg ok de atatia ani, ne cunoastem foarte bine -Cum sa o fac sa ma vada ca pe un iubit?-Crezi ca m poti ajuta?
Da, aici era vorba de prenume, am gresit eu. Si din punctul nostru de vedere, decat sa si-l schimbe mai bine gaseste alta fata. Daca tu esti sigur ca ea a fost sincera cu tine, si nu a omis nimic, probabil ca este vorba de sentimentele pe care le are fata de tine si faptul ca te vede ca pe un frate, iar atunci e nasol.
Dar poti la fel de bine sa arati foarte ok si sa arati foarte bine, dar pur si simplu sa nu te incadrezi in standardele ei. Iti voi da un exemplu mai general eu am o pasiune pentru Jude Law (actorul), cand era tanar, dar niciuna dintre prietenele mele nu il vad sau nu l-au vazut un tip atragator. Totusi, prietenele mele au o pasiune pentru tipii foarte bine lucrati, in timp ce mie nu imi plac tipii cu foarte multi muschi. Tu poti sa fii si intruchiparea lui Mister Univers, ea sa constientizeze ca arati bine si ca esti atragator, dar pur si simplu sa nu fie atrasa de tine. Esti sigur ca ea pur si simplu, nu s-a referit doar la faptul ca arati bine la modul general cand ti-a spus ca ii place fizicul tau? Mai concis, esti sigur ca atunci cand ea ti-a spus ca arati bine ti-a spus-o in sensul ca arati bine si te-ar lua o tura?
O spun in ideea este ca la inceput si eu ii spuneam prietenului meu ca arata bine, avand in vedere ca nu era supraponderal, ci doar plinut. Era o chestie absolut adevarata. Arata bine si asa cum era. Ar fi putut sa isi gaseasca alta fata. Insa nu era pe gustul meu.
De ce nu puteti sa fiti si voi seincere -Macar ziceti-ne in fata si gata a amice, prietene sti ca tin la tine si ne intelgem ok dar esti urat frate -daca vrei sa fi cu mine fa-ti o schimbare de look.Multi probabil ca o sa se supere dar eu unu daca mi-ar zice asa probabil as aprecia, deoarece as identifica problema! Oricum voi (nu toate)alegeti sa fiti finute si de aia de multe ori va treziti cu tipi pe cap care nu va lasa in pace (sunt atatea cazuri pe TPU de Genu).Mai bine direct sa stie omu care e problema si de ce nu are sanse nu?!
Pai nu stiu ce sa iti zic. Eu am fost sincera si a mers, nu stiu de ce altele nu fac asa. Uneori este mai tentant sa ai un harem de baieti carora sa nu le dai niciun raspuns afirmativ, decat unul si bun. Doar ca fetele nu sunt asa directe ca baietii, iar baietii au nevoie de o abordare directa. Aproape mereu. Nu stiu ce ai putea sa ii faci tu. Daca i-ai spus ca o placi si ai incercat sa ii faci curte dar ea te refuza, problema vine din partea ei. Fie ca este perspectiva ei asupra ta (te vede ca pe un frate si are un atasament fratesc fata de tine), fie este vorba de faptul ca ii este frica sa se implice intr-o relatie pentru ca se gandeste ca te va pierde daca relatia va merge prost, totul tine de ea. Tu ai facut ce ai putut, poti din cand in cand sa ii amintesti ca iti doresti o altfel de rleatie de la ea, sa ii mai iei o floare, sa mai flirtezi cu ea din cand in cand, insa schimbarea trebuie sa vina din partea ei. Iar la schimbarea de care are ea nevoie tu nu prea poti cum sa contribui, in afara de micile sugestii. Nu exista o solutie sigura, fiecare caz este diferit si fiecare persoana este diferita, deci nu poate exista un "sablon" pentru asa ceva.
Crezi ca daca socti o fata in Oras e ok sa ai zici direct cam asa ceva :Uite eu te plac si nu ca pe o prietena sa fie clar ca sa nu avem probleme pe viitor.Nu ma intreseaza sa fiu prietenul tau, daca nu ma placi te rog sa imi spui direct -nu ma supar dar nu vreau sa pied timpu aiurea. Crezi ca ar fi o solutie?
Daca isi face operatie estetica nu se va uita aia nici cu curu la el
Am urmarit conversatia si aici vreau sa intreb ceva, este mai in varsta decat tine?
E mai mica decat mine cu an amice .Nu ma incurc cu babe
Daca ar fi mai mare cu un an ca tine inseamna ca ar fi baba? Inseamna ca ai vreo 70 de ani, ha?
-Nu mi-a albit inca parul de jos
Poate ca RaduLeo are dreptate sa fi sigur ca e al tau )) de alt baiat era vorba nebunuleeee eu care nu intelegeam de ce tragi asa cu dintii de aceasta relatie
Sunt o mica nebunatica -ce vrei asa se face
Meriti fundita https://www.tpu.ro/......ere-fizic/
raspunde
Interesanta intrebare si foarte buna, insa vezi tu... Asta este o chestie discutabila. Pentru ele este foarte important sa existe acel sentiment de atractie, iar din moment ce un baiat nu este in stare sa creeze acel sentiment, dar totusi este un baiat pe placut fetei, atunci el va fi adaugat in renumitul "friend zone".
Be smart and have fun.
Parere mea e ca acest Friendzone e o mare prostie si o porcarie :Aud tot timpu faze ca prietenii sunt ok si blaaa dar cand vine vorba sa ai relatii cu ei sunt naspa.Nu intelg si iarasi nu inteleg...
Exista o diferenta de gandire intre barbati si femei. Barbatii au o gandire 80% logica si 20% sentimentala, pe cand femeile au 80% sentimentala si 20% logica.
Noi gandim ca toata chestia asta cu relatia intre prieteni este ok si este ceva normal. Si ele gandesc la fel, insa asta este latura lor logica, dar care este condusa de cea sentimentala. De aceea nu se prea leaga ceea ce spun de ceea ce fac.
Latura logica condusa de sentimente.E ca si cum o fata ar face sex cu un Taur .Cu toate ca stie ca nu e bine si nu ar avea decat probleme. Dar totusi o face pentru ca se simte atrasa de el.Si nu il observa pe ingrijitor care se uita la ei doi ca la felu 10.
La barbati, cand ne indragostim, nu latura emotionala este cea care preia controlul? Cand stii ce defecte are ea si ca are niste defecte care inainte te-ar fi scos din minti, sau care te scot din minti la orice alta fata, dar la ea nu te deranjeaza... De ce se intampla asta? Din cauza laturii sentimentale care a preluat controlul.
Aici intrevine un aspect tare ciudat.Desii tu ai putea sa o accepti pe ea cu tampenile si defectele pe care le are.Ea nu poate trece peste acesta bariera. daca tu ca prieten o vrei ca iubita si esti constient ca nu e cine stie ce mare bunaciune -atunci ea de ce nu gandeste la fel? Amandoi avem sentimente -Adica da eu am trecut peste faptul ca ma deranjau anumite lucruri la tine tu de ce nu o faci?
Nu, nu ma refeream la asta. In momentul in care esti indragostit nu treci de acele defecte din proprie initiativa pentru ca nu este ca si gand te-ai razgandit. In mintea ta NU este ceva de genul "Bai, ea mananca cu gura deschisa si cand mesteca ii sare mancarea din gura in toate directiile, si asta ma enerva inainte la culme si nu imi place la nimeni chestia asta, dar la ea... parca ii da un alt farmec...". Nu, nu exista asa ceva. Ideea este ca acea latura sentimentala, in momentul in care preia controlul, va anula orice defect sau lucru care te poate impiedica pe tine sa te uiti, sa fii atras de ea. Deci nu este vorba de faptul ca trecem cu vederea in mod constient, ci o facem in mod inconstient.
Buna.
E greu sa te decizi. Desi e perfect, desi il cunosti, desi are tot ce vrei, ti-e frica sa risti o relatie, fiindca nu stii cum e in relatie. Fiecare din noi e altfel intr-o relatie decat intr-o amicitie. Plus, ti-e frica ca daca va veti desparti, veti pierde prietenia.
Si eu am asa un caz, si nu stiu ce sa fac, desi mi-e drag baiatul, dar totusi, mi-e frica sa risc amicitia. Totusi, eu zic ca merita incercat. La mine e diferit, dar cei care pot, merita. Pentru ca de multe ori cautam ceva atat de departe, cand de fapt e atat de aproape.
Si nu neaparat cauti un strain pe care nu-l cunosti, doar ca intr-un fel vrei sa vezi daca nu exista ceva asemanator, ca sa nu strici relatia de amicitie.
Uneori, se pretuieste mai mult un prieten bun, decat un potential iubit.
Bine fac, de la scoala. Sa fie el. Pur si simplu sa fie el. Doar ca, fetele in general au parca un concept/model in viata: un iubit, si un cel mai bun prieten baiat. Daca tipul se nimereste sa fie si iubitul si prietenul fetei, poate spune ca e cel mai norocos . E greu sa privesti cel mai bun prieten mai apoi ca un iubit. Nu vrei sa pierzi ce-ai avut, si niciodata nu vei putea concepe sa fii cu el
Eu una nu am inteles niciodata relatiile astea de best friends intre fete si baieti, nici macar nu cred ca sunt sincere pentru ca la un moment dat macar unul dintre ei se va indragosti. Prietenie sincera(nu amicitie!) nu prea are cum sa existe intre persoane de sex opus. E greu, daca nu chia imposibil sa nu te indragostesti de cineva care te cunoaste foarte bine si care e mereu langa tine cand ai nevoie(ca doar asta inseamna prietenie!)
Parerea mea, ca fata(desi nu am avut niciodata cel mai bun prieten un baiat) e ca daca o fata spune ''mi-as dori un prieten ca tine'' e de fapt ceva de genul ''chiar nu vezi ca sunt moarta dupa tine, nu ai de gand sa te dai la mine?''. Ca refuza apoi, sa ca nu mai da alte semne e pentru ca se teme si nu are incredere in propria persoana. Eu una asa vad chestia asta...
Inteleg ce vreau sa zici si ti-as da dreptate in totalitate numai ca fetele sunt mult mai sentimenatliste decat baietii, ai sa ma intrebi de ce? pentru ca au acel sentiment matern si cand un baiat ai este prieten de mult timp, unul cu care si-au spus teoate secretele si cu care se sfatuia ce si cum ar fi ma bine, i-a intrat la inima ca un frate nicidecum ca un viitor iubit.Trebuie dusa munca de lamurire cu fata pentru al accepta ca iubit deoarece i se pare aiurea ca va avea sa se sarute sau sa faca dragoste chiar cu cel pe care il considera ce si un frate. Parerea mea este ca un esec sau chiar doua in dragoste fata isi va da seama cine o iubeste, o apreciaza si o respecta cu adevarat dar mi-e sa nu fie prea tarziu. Cam asa sta treaba cu Romeii si Julietele noastre
Mestere stiu ca uneori mai exagerezi, dar acum fi si tu serios si nu ma lua cu raspunsuri ca de acolo nu se iese cum fac toti. Dupa tine cum ai putea sa iesi de acolo adica de la Friendzone si sa devii Iubitu fetei respective? Unii zic ca e bine sa iti schimbi looku (ma indoiesc ca poti sa devii atat de frumos incat sa te palca o fata mai mult cu o schimbare de look-singura solutie e operatia estetica si costa -si apare intrebarea se merita sa dau atatia bani doar pentru o fata .Sa iti schimbi atitudine si comportamentu -aici sa zicem ca s-ar putea desii nu e usor.Dar ce faci daca fata respectiva nu e deranjata de nici unu dintre aspecte ci doar ca te vede ca pe un frate? Aici cum o rezolvi?
Crezi ca exagerez? te inseli amarnic, vad ca nici un raspuns de-aici nu-ti place
Te lămuresc eu imediat ce este friendzone şi de ce ești acolo... 1.nu te considera atrăgător..2.nu ai coaie......adică ești sclav. odată intrat in friendzone indiferent de motiv exista o singura cale sa ieşi de acolo si aia cu șanse foarte mici-1%-si anume sa încetezi orice jocuri ale seductiei si să-i întorci spatele definitiv!
Am frate si chiar foarte mari. Oricum am intors spatele de mult.Cat despre atractivitate eu spun ca arat Binisor si nu ma laud.
E vorba in primul rand de un concept greu de descumpanit, si poate ajungi din dorinta ta de a petrece foarte mult timp cu ea, sa aveti o relatie de cei mai buni prieteni, care este extrem de greu de ocolit. Trebuie sa prevezi asta, punand afectiune, nu simpla atentie.
Mult noroc!
Ms de raspuns dar dupa tine cum crezi ca poti sa iesi de acolo si sa iti atingi telu? Ce poti schimba? Crezi ca e vorba intotdeuna de modu de abordare si de aspect? Tu cum ai proceda sau cum ai vrea sa fi abordat/a de un prieten ca sa iti devina iubit /a? Ce te faci daca ea te vedea ca un frate si nu ai nici una din problemele de mai sus? Cum rezolvi asta?
Nu e vorba de abordare, pentru ca personal cred ca si o prietena, si o viitoare iubita, in viziunea ta, trebuie abordate in acelasi fel. Asa cum simti, si asa cum crezi ca esti tu. Nu recomand sa te prefaci cand abordezi pe cineva, pentru ca risti sa pierzi acea persoana odata cu revenirea la vechile obiceiuri.
Daca o fata te vede ca pe un frate, incearca sa-i spui direct ca o placi, pentru ca va intelege, si ai deja un front deschis, nu e necesar sa mai introduci tu o atitudine.
Mult noroc!
In primul rand, daca ai intrat in friendzone, e cel mai probabil numai vina ta, fie abordarea a fost slaba, fie interesul nu destul de crescut, fie poate amandoua, dar ce cele mai multe ori, ne tradeaza abordarea.
In al doilea rand, refuzul necesita o anumita perioada de recuperare psihica, pentru ca ai investit in fata aia, fie ca a fost vorba de atentie, bani ( mai rar ), sau pur si simplu doar timp. In perioada asta, majoritatea baietilor prefera sa mentina distanta de fata respectiva, poate fi vorba de o luna, un an, sau pentru totdeauna.
Vei gasi nenumarate sfaturi, "metode sigure ", de a iesi din friendzone, pe net, si nu spun ca nu functioneaza, uneori chiar merg, insa ar insemna sa te implici iarasi emotional cu o fata care te-a ranit deja o data, si asta e adevarata provocare. Cei mai multi prefera sa stea departe.
Ai raspunsuri ok- dar dupa tine cum crezi ca s-ar putea iesi cu bine de acolo.Ce ar trebui sa faci? Ca sa iti atingi telu? Crezi ca daca iti schimbi abordarea ai sanse sau daca iti modifici looku? Ce te faci daca nici una din astea nu sunt problema ci faptul ca ea te vede ca pe un frate? Cum pana mea o rezolvi? Cum o faci sa se razgandeasca?
In prima faza e neaparat necesar sa pastrezi distanta, nu de tot, ca asta dovedeste dezinteres, sau daca te departezi de ea dupa ce ai fost refuzat, ii arati ca te-ai simtit ranit, dovedindu-i astfel slabiciune. Trebuie sa arati tarie de caracter, ca nu e nici primul nici ultimul refuz, si ca mai sunt miliarde de fete pe lumea asta.
Revenind, dupa ce ti o distanta, vorbesti o data la cateva zile eventual cu ea, mai iesi cu alte fete, faci o schimbare de look, de atitudine, nu mai esti pisoiasul care sta dupa fundul ei.
Dupa ce lasi sa treaca ceva timp, facand lucrurile astea, incerci sa o abordezi iar, insa cat se poate de direct de data asta. De cele mai multe ori, baietii intra in friendzone datorita faptului ca nu si-au facut intentiile cunoscute de la inceput.
Daca nu functioneaza nici acum, nu mai e vina ta, problema e la ea, inseamna ca prima data a inventat o scuza pentru faptul ca ea pur si simplu nu te place ca persoana.
pentru ca suntem amici iti zic un mare secret al femeii:in general, femeile nu includ in "friendzone" tipi de care sunt atrase sau care sunt genul lor.Baietii care sunt in friendzone sunt in general baieti de treaba care nu sunt genul lor, ori care au un comportament urat intr-o relatie.Cand spun ca mi-as dori sa am un iubit ca tine te miiiiiiiiiinnnnnttt!
.Poti sa ma minti cat vrei tu :-p.Va venii si vremea mea ai grija .
get over it... daca nu te vrea, atunci gaseste pe altcineva.Are balta peste
Si mai are si rechini .Si daca ai dat pestisoru pe Rechin o sa ramai fara posterior
Ce vb tu aic?
Ma frate. Oricat s-ar chinuii ele sa explice din astea sunt sigur ca mereu imtelegem prost sau deloc. Eu zic ca mai bine taceai... ca te ametesc astea de nu mai sti cum te cheama
Putin imi pasa amice. Uite o dovada cat de Infantile sunt in astfel de decizii ...Nu stiu cum le e bine si prefera sa aleaga un strain decat un baiat care le vrea binele...
Prietene,daca esti in friendzone slabe sanse sa ajungi iubitul ei.Incearca sa nu mai iti faci asa mult timp pentru ea si cauta alte fete in compania carora sa te simpti bine si atunci ea o sa devina geloasa, iar atunci ai sanse de 60% sa stai cu ea la mine o mers
Cum iesi din Friendzone:
Simplu! O inviti in oras, de preferat la un film, o saruti, vezi reactia si de-acolo diversifica:
a) Ii place si va cuplati (caz in care continuati sa va sarutati)
b) E timida si nu se astepta la asta (te impinge de langa ea ( o poti saruta altadata, cand sunte-ti singuri))
c) E clar ca nu te place (iti da o palma, pleaca, iar apoi te ignora unde va mai intalniti)
P.S.: Succes!
Ai uitat la C ceva. Un sut in ccooaaiiee. A patit-o un prieten de al meu. Eram acolo l-am vazut. Nu se mai putea stapanea ca imi si zicea( a sarutat-o pe verisoaramea care era timida rau si nici nu prea statea cu baieti... decat cu mine). A avut bun simt verisoaramea ca i-a dat incet. oricum sau impacat. O stiu pe verisoaramea si nu ar lovi nici o musca. Doar daca esti nesimtit cu ea iti iei o palma. Ea s-a speriat ca nici nu era atenta si a'fpst gara intentie sar cu directie.
Spune-mi ca tu ai reusit sa nu nimeresti niciodata in friendzone cu atitudinea asta si te cred.sau daca ai iesit cred ca tebuie sa ne inveti si pe noi.
Il poti invita la o cafea, un film siropos, ceva in oras. Deschizi un subiect dintrasta "siropos" si incerci sa-l saruti. Daca nu merge, asta e, te-ai facut de ras.
Bafta!
Am avut nenumărate ocazii să stau cu fetele care îmi sunt dragi, aşa numitele prietene... dar să-ţi zic altfel, dacă stăteam cu ele apoi dintr-u n diferit motiv ne dăspărţeam? oare apoi relaţia noastră de prietenie mai exista după ce a intrat între noi iubirea? puneţi această întrebare în gând şi răspundeţi singură.
Eu i-am zis unui baiat ca as vrea sa am un iubit ca el. Si imeidiat m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Dar uni baieti nu-s dau seama sau poate au iubita sau poate plac pe alta fata. Sper sa-ti fie de folos raspunsul meu.
Ok dar poate fi interepretat. Cand zici ca el nu inseman ca vrei un baiat din punct de vedere fizic ca el -poate te referi la comportamnet.Suflet,atitudine sunt multe. Daca ai zice identic ca tine atunci baitu ar sti precis ca poate sa te abordeze.Asa intotdeuna e loc de indoieli ...vezi tu?/Dupa tine cum ai vrea sa fi abordata de un baiat care l-ai bagat la prieteni ca sa iti devina iubit? Ce ar trebui sa faca? Ce faci daca o fata te vede ca un frate si nu e alta problema?
Daca tu simti ca ia te place de ce nu o intrebi?
Te-ai gandit vreodata ca poate si ia te place dar iese cu altii pentru ca ia crede ca tu meriti ceva mai bun... daca nu asta atunci pur si simplu tu esti baiatul pentru amuzament iar "necunoscutul" baiatul cu care sa fie vazuta (popularitate/barfe/etc)...
Concluzie ori risti sa ii spui ori vei ramane jucaria ei...bafta
perfect întreabă:
BeyondTheDarkSun întreabă: