| Danysan a întrebat:

Sall-TPU-Cum iesi de la Friendzone? Fetelor ce credeti ca ar trebuii sa faca un baiat cu care va intelgeti si caruia poate i-ati spus de nenumartate ori :Mi-as dori sa am un iubit ca tine sa fie asa de romantic si bland. Ca sa iasa din aria prieteniei si sa va devina Iubit! Nu imi spuneti ca nu se poate pentru ca uneori voi afirmati cu propile cuvinte ce am scris mai sus. Unde e problema de ce nu acceptati stiind foarte bine ca un baiat care va e prieten va cunoaste cel mai bine Practic sariti peste etapele cunoasterii -Puteti intra cu un prieten direct in relatie fara sa va mai complicati.Nu cred ca puteti afirma ca va poate cunoaste mai bine un baiat cum o face prietenu vostru care e problema? De ce ganditi asa cand stit foarte bine ca unii dintre prietenii vostrii ar vrea asta -si culmea, cu unii va intelegeti Minunat? Mai bine preferati un necunoscut in detrimentu baiatului care il stit cel mai bine.Eu nu va inteleg si probabil multi dintre noi nu va inteleg.Fiti explicite ca ne scapa noua ceva?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Cazurile sunt rare. Cand o fata spune asta si nu te vrea ca iubit, inseamna ca fizic nu te place. Daca exista fete care pot trece cu vederea si reusesc oarecum sa gaseasca anumite detalii fizice care sa le incante, majoritatea nu gasesc. Banuiesc ca iti dai seama ca daca fizic nu isi place amicul nu va putea sa se sarute ori sa faca sex cu el. De obicei vor alege un necunoscut care sa le atraga fizic si cu care sa poata face asta, in speranta ca si din punctul din vedere al comunicarii se vor intelege. Insa cand deja se inteleg cu cineva, dar cand nu exista atractie fizica, lucrul este deja decis. Sper ca am fost explicita. Deci, da cand se intelege bine cu tine, dar tot nu te vrea ca iubit, ai nevoie de o schimbare de look. Credeai ca numai baietii pot sa fie superficiali? tongue

84 răspunsuri:
| loverboy111 a răspuns:

Ma frate. Oricat s-ar chinuii ele sa explice din astea sunt sigur ca mereu imtelegem prost sau deloc. Eu zic ca mai bine taceai... ca te ametesc astea de nu mai sti cum te cheama

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Cum iesi din Friendzone:
Simplu! O inviti in oras, de preferat la un film, o saruti, vezi reactia si de-acolo diversifica:
a) Ii place si va cuplati (caz in care continuati sa va sarutati)
b) E timida si nu se astepta la asta (te impinge de langa ea ( o poti saruta altadata, cand sunte-ti singuri))
c) E clar ca nu te place (iti da o palma, pleaca, iar apoi te ignora unde va mai intalniti)
P.S.: Succes!

| LeontinAndrei a răspuns:

Interesanta intrebare si foarte buna, insa vezi tu... Asta este o chestie discutabila. Pentru ele este foarte important sa existe acel sentiment de atractie, iar din moment ce un baiat nu este in stare sa creeze acel sentiment, dar totusi este un baiat pe placut fetei, atunci el va fi adaugat in renumitul "friend zone".

Be smart and have fun.winking

| Danysan explică (pentru loverboy111):

Putin imi pasa amice. Uite o dovada cat de Infantile sunt in astfel de decizii ...Nu stiu cum le e bine si prefera sa aleaga un strain decat un baiat care le vrea binele...

| Danysan explică (pentru OoBunnyoO):

Aici nu e vb de gandit aici e vb de ce iti e bine si de ce nu iti e.Eu nu intelg de ce unele fete se bat cu proprile arme :Vreau un iubit ca tine dar de fapt nu vreau :Cum vine asta?

| loverboy111 a răspuns (pentru 69AnonimuS69):

Ai uitat la C ceva. Un sut in ccooaaiiee. A patit-o un prieten de al meu. Eram acolo l-am vazut. Nu se mai putea stapanea ca imi si zicea( a sarutat-o pe verisoaramea care era timida rau si nici nu prea statea cu baieti... decat cu mine). A avut bun simt verisoaramea ca i-a dat incet. oricum sau impacat. O stiu pe verisoaramea si nu ar lovi nici o musca. Doar daca esti nesimtit cu ea iti iei o palma. Ea s-a speriat ca nici nu era atenta si a'fpst gara intentie sar cu directie.

| Danysan explică (pentru LeontinAndrei):

Parere mea e ca acest Friendzone e o mare prostie si o porcarie :Aud tot timpu faze ca prietenii sunt ok si blaaa dar cand vine vorba sa ai relatii cu ei sunt naspa.Nu intelg si iarasi nu inteleg...

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Danysan):

Exista o diferenta de gandire intre barbati si femei. Barbatii au o gandire 80% logica si 20% sentimentala, pe cand femeile au 80% sentimentala si 20% logica.
Noi gandim ca toata chestia asta cu relatia intre prieteni este ok si este ceva normal. Si ele gandesc la fel, insa asta este latura lor logica, dar care este condusa de cea sentimentala. De aceea nu se prea leaga ceea ce spun de ceea ce fac.

Pe cuvant ca merit si eu mai multe raspunsuri. Vreau sa ma lamuresti mai bine cum sta treaba asta.

| Danysan explică (pentru 69AnonimuS69):

Spune-mi ca tu ai reusit sa nu nimeresti niciodata in friendzone cu atitudinea asta si te cred.sau daca ai iesit cred ca tebuie sa ne inveti si pe noi.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Danysan):

Dar nu se bat cu propriile arme. Vad ca tot nu ai inteles. Voi incerca sa fiu mai explicita cu riscul de a suna un pic nesimtita. Cand o fata spune "Vreau un iubit ca tine, dar de fapt nu vreau" inseamna "Vreau un iubit cu care sa ma inteleg la fel cum sa ma inteleg cu tine, dar care sa arate mai bine decat tine". Asa cum baietilor nu li se scoala cand vad o tipa de care nu sunt atrasi, nici fetelor nu li se scoala cand vad un tip de care nu sunt atrase. Metaforic vorbind in cazul fetelor.

Latura logica condusa de sentimente.E ca si cum o fata ar face sex cu un Taur laughing.Cu toate ca stie ca nu e bine si nu ar avea decat probleme. Dar totusi o face pentru ca se simte atrasa de el.Si nu il observa pe ingrijitor care se uita la ei doi ca la felu 10.

La barbati, cand ne indragostim, nu latura emotionala este cea care preia controlul? Cand stii ce defecte are ea si ca are niste defecte care inainte te-ar fi scos din minti, sau care te scot din minti la orice alta fata, dar la ea nu te deranjeaza... De ce se intampla asta? Din cauza laturii sentimentale care a preluat controlul.

Ceea ce nu inteleg fetele si probabil ca esti de accord cu mine oarecum e ca fiecare se poate schimba.Vezi cum voi puteti sa deveniti mai frumoase cand va machiati asa putem si noi sa devenim mai buni. Looku se poate schimba... -Orice e posibil in ziua de azi.
Cel mai important lucru e atunci si nu vad cum ai raspunde la asta :daca totusi arati bine -ce mai e atunci de nu vrea. Arati si Bine si va intelegeti si Perfect -Ce are de nu vrea -Are vreo problema mentala?

Aici intrevine un aspect tare ciudat.Desii tu ai putea sa o accepti pe ea cu tampenile si defectele pe care le are.Ea nu poate trece peste acesta bariera. daca tu ca prieten o vrei ca iubita si esti constient ca nu e cine stie ce mare bunaciune -atunci ea de ce nu gandeste la fel? Amandoi avem sentimente -Adica da eu am trecut peste faptul ca ma deranjau anumite lucruri la tine tu de ce nu o faci?

Nu esti de loc nesimtita -cred ca esti o fata ok.ba chiar foarte realista.Totusi ce nu intelg eu e urmatoarea problema big grine ce fetele reactioneaza asa si baietii nu? Adica daca o fata care e prietena cu un baiat i-ar propune acestuia sa devina iubiti -cu siguranta sau in cazuri de 90 acestia ar accepta.Dar nu si voi...

Asta am zis si eu in primul comment. Cand te pune la friendzone, ai nevoie de o schimbare de look. Daca o fata te pune la friendzone, pentru ea nu arati bine. Chiar daca iti spune ca arati bine, nu arati destul de bine pentru ea.

Pai si daca ai devenii mai atragator -nu stiu sa zicem ca iti faci o operatie estetica.Nu cred ca poti fi sigur 100 % ca vei avea o realtie cu ea. Poate ea sa obisnuit cu tine ca prieten -Ce te faci?

Crede-ma ca si fetele sunt puse la friendzone. In 5 minute m-am gandit la cel putin 6 cazuri pe care le stiu in care fetele au fost puse la friendzone, fara sa fie nasoale fizic. Fete care arata ok, curate, ingrijite, cu un fizic decent au fost puse la friendzone. Probabil singura diferenta ar fi faptul ca atunci cand fetele sunt puse la friendzone incheie relatia definitiv cu respectivul, in timp ce baiatii cand sunt pusi la friendzone continua sa pastreze relatia.

Nu, nu ma refeream la asta. In momentul in care esti indragostit nu treci de acele defecte din proprie initiativa pentru ca nu este ca si gand te-ai razgandit. In mintea ta NU este ceva de genul "Bai, ea mananca cu gura deschisa si cand mesteca ii sare mancarea din gura in toate directiile, si asta ma enerva inainte la culme si nu imi place la nimeni chestia asta, dar la ea... parca ii da un alt farmec...". Nu, nu exista asa ceva. Ideea este ca acea latura sentimentala, in momentul in care preia controlul, va anula orice defect sau lucru care te poate impiedica pe tine sa te uiti, sa fii atras de ea. Deci nu este vorba de faptul ca trecem cu vederea in mod constient, ci o facem in mod inconstient.

"Vei spune! Du-te naibii, femeie! Ma duc la alta!", daca nu stie sa aprecieze efortul. Glumesc tongue Bineinteles ca exista sansa sa se razgandesca. Si daca iti faci o operatie estetica in care ii ceri doctorului sa te faca identic cu barbatul visurilor ei, blond si cu ochi albastri, iar apoi sa se razgandeasca si sa spuna ca de fapt barbatul visurilor ei are parul negru si ochii caprui. Intotdeauna exista o marja de eroare.
Dar, in general, daca iti faci o schimbare asa cum ii place ei, ai sanse mult mai mari sa te vrea ca iubit.

Ok si mai e o chestie care nu se leaga.Sunt cazuri in care nu au nimic de obiectat. Tipu/a e ok-Frumos, inteligent - se intelg perfect dar ea l-a vazut de prima oara ca pe un prieten. Crezi ca sunt si fete care totusi daca respecti acele criterii de care zici tot nu te pot privii ca pe un iubit, deoarece te vad ca pe un prieten.In cazu asta de e de facut?

Nu, nu exista asemenea cazuri. Daca de la inceput te-a vazut ca pe un prieten, inseamna ca nu te-a placut de la bun inceput ca iubit, fizic.

Cred ca cea mai mare tampenie posibila care a aparut in secolu nostru e acest lucru.Friendzone nu e de fapt decat o oala in care atat fetele cat si baietii isi baga deopotriva pretendetii deoarece nu intrunesc anumite criterii ale lor. Cert e ca unii se trezec uneori si mai scot cate un prieten de acolo pe care il transforma in iubit.Si asta de obicei prea tarziu.

Te contrazic.E cunosc o fata cu care ma inteleg perfect.O stiu de cand eram de o schiopa.Nu am avut niciodata lucruri de ascuns si totusi m-a refuzat de nenumarate ori deoarece ea ma vede aca pe un prieten.Am intrba-to in nenumarate randuri ce nu ai comvine la mine -si te asigur ca daca era ceva m-ar fi spus.Nu cred ca ajung in Frindzone numai daca esti urat sau nu esti genu ei -undeva apare alta intrebare fara raspuns :Raspunsul ei a fost si a ramane mereu acelasi :Te cunsoc de cand erai o buburuza, te percep ca pe un prieten si ori cat asa vrea sa te vad ca un iubit nu pot.Mai daca si asta ma mite si de fapt aici e vb de aspect atunci e clar...

Exact asta este. Nu spun ca nu exista exceptii, ar fi chiar culmea sa spun ca nu exista, avand in vedere ca si eu l-am tinut pe actualul meu prieten la friendzone cam un an de zile pana am inceput relatia, dar numai ca nu stiu cat de des se intampla chestia asta cu alte cupluri. laughing

| OoBunnyoO a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Ori nu te place si vrea sa fie draguta fara sa iti spuna, poate esti prea mic de statura pentru ea, poate nu ai muschi destui, eu stiu (fetele au diverse criterii, dar de obicei le tin pentru ele) ori este posibil sa te vada ca pe un frate pentru ca a crescut cu tine. Intr-adevar este posibil. Dar, in general, este vorba de aspectul fizic.

Sti e bine can intri la Frindzone sa fi sigur de ce sti acolo.Si cel mai ok ar fi ca subiectu odata ce te-a bagat acolo sa iti dea si un raspuns de ce a facut-o
Ca poti sa te trezesti frindzone exact cum ai procedat tu cu iubitu tau ...Cum iti explici ca l-ai bagat acolo?

| Danysan explică (pentru Danysan):

Cred ca lucru asta e fara raspuns si putem discuta si iar discuta mult si bine ca degeaba. Undeva ceva nu se leaga. Sunt cazuri in care ajungi al Frindzone datorita faptului ca esti naspa, prost aiurit sau mai stiu eu ce dar nu poti explica celelalte cazuri de in care esti bagat acolo fara nici o explicatie desii e totu ok.

Eu sunt mai sincera din fire si desi in unele momente regret asta, trebuie sa recunosc ca mi-a adus si lucruri bune. Eu si prietenul meu ne stim de cativa ani, dar el avea o problema cu greutatea. Ne intelegeam perfect, dar pur si simplu nu puteam sa il vad altfel. La un moment dat mi-a spus ca este interesat de mine, insa eu l-am refuzat de cateva ori, pe acelasi motiv ca il vad ca un prieten, pentru ca imi era jena si nu voiam sa il ranesc spunandu-i ca nu imi plac tipii plinuti. Dar pentru ca relatia ni se stricase, i-am spus care era problema. Cateva saptamani nu am mai vorbit, iar el a tinut regim, a facut sport si a slabit iar apoi m-a contactat din nou. Apoi am inceput relatia. Iar asta s-a intamplat acum aproape doi ani. Dar asta a fost o problema usor de rezolvat, daca era mic de statura nu stiu cum ar fi rezolvat-o. Oricum stiu ca suna superficial, dar fetele au problema asta. Stiu fete care au pus baieti la friendzone pentru ca aveau nume ciudate sau pentru ca ii chema "Ion".