| Danysan a întrebat:

Sall-TPU-Cum iesi de la Friendzone? Fetelor ce credeti ca ar trebuii sa faca un baiat cu care va intelgeti si caruia poate i-ati spus de nenumartate ori :Mi-as dori sa am un iubit ca tine sa fie asa de romantic si bland. Ca sa iasa din aria prieteniei si sa va devina Iubit! Nu imi spuneti ca nu se poate pentru ca uneori voi afirmati cu propile cuvinte ce am scris mai sus. Unde e problema de ce nu acceptati stiind foarte bine ca un baiat care va e prieten va cunoaste cel mai bine Practic sariti peste etapele cunoasterii -Puteti intra cu un prieten direct in relatie fara sa va mai complicati.Nu cred ca puteti afirma ca va poate cunoaste mai bine un baiat cum o face prietenu vostru care e problema? De ce ganditi asa cand stit foarte bine ca unii dintre prietenii vostrii ar vrea asta -si culmea, cu unii va intelegeti Minunat? Mai bine preferati un necunoscut in detrimentu baiatului care il stit cel mai bine.Eu nu va inteleg si probabil multi dintre noi nu va inteleg.Fiti explicite ca ne scapa noua ceva?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Cazurile sunt rare. Cand o fata spune asta si nu te vrea ca iubit, inseamna ca fizic nu te place. Daca exista fete care pot trece cu vederea si reusesc oarecum sa gaseasca anumite detalii fizice care sa le incante, majoritatea nu gasesc. Banuiesc ca iti dai seama ca daca fizic nu isi place amicul nu va putea sa se sarute ori sa faca sex cu el. De obicei vor alege un necunoscut care sa le atraga fizic si cu care sa poata face asta, in speranta ca si din punctul din vedere al comunicarii se vor intelege. Insa cand deja se inteleg cu cineva, dar cand nu exista atractie fizica, lucrul este deja decis. Sper ca am fost explicita. Deci, da cand se intelege bine cu tine, dar tot nu te vrea ca iubit, ai nevoie de o schimbare de look. Credeai ca numai baietii pot sa fie superficiali? tongue

84 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Danysan):

Crezi ca exagerez? te inseli amarnic, vad ca nici un raspuns de-aici nu-ti place rolling on the floor

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Danysan):

Mersi. O voi lua ca pe un compliment. Dar, din pacate nu stiu sa iti raspund la asta. laughing

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

Ce vb tu aic?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Daca isi face operatie estetica nu se va uita aia nici cu curu la el rolling on the floor

anonim_4396

Am urmarit conversatia si aici vreau sa intreb ceva, este mai in varsta decat tine?

| Danysan explică (pentru anonim_4396):

E mai mica decat mine cu an amice laughing.Nu ma incurc cu babe laughing

anonim_4396

Daca ar fi mai mare cu un an ca tine inseamna ca ar fi baba? Inseamna ca ai vreo 70 de ani, ha? rolling on the floor

laughing-Nu mi-a albit inca parul de jos laughing

| RaduLeo a răspuns (pentru Danysan):

Daca te saruta, sa fii sigura ca e al tau. Nu trebuie sa ii mai faci nimic.happy

anonim_4396

Poate ca RaduLeo are dreptatelaughing sa fi sigur ca e al tau )) de alt baiat era vorba nebunuleeee rolling on the floor eu care nu intelegeam de ce tragi asa cu dintii de aceasta relatie laughing

Sunt o mica nebunatica -ce vrei asa se face laughing rolling on the floor

| iiSceneXX a răspuns (pentru Danysan):

Bine fac, de la scoala. Sa fie el. Pur si simplu sa fie el. Doar ca, fetele in general au parca un concept/model in viata: un iubit, si un cel mai bun prieten baiat. Daca tipul se nimereste sa fie si iubitul si prietenul fetei, poate spune ca e cel mai norocos laughing. E greu sa privesti cel mai bun prieten mai apoi ca un iubit. Nu vrei sa pierzi ce-ai avut, si niciodata nu vei putea concepe sa fii cu el

| BauBau07 a răspuns:

Daca tu simti ca ia te place de ce nu o intrebi?
Te-ai gandit vreodata ca poate si ia te place dar iese cu altii pentru ca ia crede ca tu meriti ceva mai bun... daca nu asta atunci pur si simplu tu esti baiatul pentru amuzament iar "necunoscutul" baiatul cu care sa fie vazuta (popularitate/barfe/etc)...
Concluzie ori risti sa ii spui ori vei ramane jucaria eihappy...bafta

| Robbert_George_1995 a răspuns:

Am avut nenumărate ocazii să stau cu fetele care îmi sunt dragi, aşa numitele prietene... dar să-ţi zic altfel, dacă stăteam cu ele apoi dintr-u n diferit motiv ne dăspărţeam? oare apoi relaţia noastră de prietenie mai exista după ce a intrat între noi iubirea? puneţi această întrebare în gând şi răspundeţi singură.

| LineGuide a răspuns (pentru Danysan):

Nu e vorba de abordare, pentru ca personal cred ca si o prietena, si o viitoare iubita, in viziunea ta, trebuie abordate in acelasi fel. Asa cum simti, si asa cum crezi ca esti tu. Nu recomand sa te prefaci cand abordezi pe cineva, pentru ca risti sa pierzi acea persoana odata cu revenirea la vechile obiceiuri.
Daca o fata te vede ca pe un frate, incearca sa-i spui direct ca o placi, pentru ca va intelege, si ai deja un front deschis, nu e necesar sa mai introduci tu o atitudine.
Mult noroc!

| robertos41 a răspuns (pentru Danysan):

Prietene,daca esti in friendzone slabe sanse sa ajungi iubitul ei.Incearca sa nu mai iti faci asa mult timp pentru ea si cauta alte fete in compania carora sa te simpti bine si atunci ea o sa devina geloasa, iar atunci ai sanse de 60% sa stai cu ea la mine o mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te lămuresc eu imediat ce este friendzone şi de ce ești acolo... 1.nu te considera atrăgător..2.nu ai coaie......adică ești sclav. odată intrat in friendzone indiferent de motiv exista o singura cale sa ieşi de acolo si aia cu șanse foarte mici-1%-si anume sa încetezi orice jocuri ale seductiei si să-i întorci spatele definitiv!

Am frate si chiar foarte mari. Oricum am intors spatele de mult.Cat despre atractivitate eu spun ca arat Binisor si nu ma laud.

| RAY a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Nu stiu daca mai exista asa sincera fata ca tine, respect mult

| RAY a răspuns (pentru Danysan):

Nu cred ca mai exista asa o fata ca ea

Si eu vreau sa isi dau fundita

| OoBunnyoO a răspuns (pentru RAY):

laughing Mersi.

Meriti fundita https://www.tpu.ro/......ere-fizic/

raspunde

| RAY a răspuns (pentru Danysan):