Ce vrei cumetre -zic si eu oricum la cum sunt astea pe la noi probabil ca ti-ai lua o mama de bataie numai daca le-ai intreba asa ceva.
Am văzut ceva de genul pe 9gag.
Nicio fată normală nu ar trebui să accepte. Nicio fată cu demnitate nu ar trebui să coboare ștacheta atât de jos. Și niciun băiat disperat să facă așa ceva. Dacă arată bine, cu atât mai rău, înseamnă că are un caracter prost, cu toată inteligența lui și amabilitatea de aparență.
Nu știi ce boli are persoana aia, plus că, dacă nici măcar prieteni apropiați nu sunteți (sau și mai rău, să fii tu într-o relație), atunci e totul foarte fad. Mai bine te masturbezi, e fix la fel.
Mi-ai dat o idee am sa merg sa ma plimb prin parc intolit in haine de fata, sa vezi omoru' dracu ce le dau alora care ma abordeaza gen alex velea
Pentru asta trebuie să arăți destul de feminin.
Știi ce ar fi mai tare? Să accepți. Și să descopere surpriza.
Nu sti cat de diliu sunt, am acceptat sa merg la un suc iar cand am facut prostia sa intind mana sa iau paharul de suc a iesit la iveala palma, cat o lopata, dar si parul de pe mana a rupt-o ala la fuga de ziceai ca l-a penetrat careva noroc pe mine ca am avut doua prajituri si doua sucuri si sa stii ca am forme destul de feminine. Adica cum. femei cu burta nu sunt? au ele mustata si barba dar se rad
Stai, tu chiar ai făcut asta?
N-ai ce face, l-ai făcut pe om să consume timpul și pașii degeaba.
Mwwaaaiii, omul respectiv m-a agatat aici pe TPU, era dornic de fresh meat daca ma intelegi ce vreau sa zic mai bine eu decat o naiva din acestea de 14-15 ani
Da' ce l-am mai alergat, se uita lumea si credea ca se toarna vreun film daca nebunul s-a aruncat in lac si a trecut in partea cealalta, de-acolo a inceput cu amenintarile "pai nu te prind eu? ti-arat eu tie "
Ce a ajuns Romania mergi pe strada vine unu incognito si iti zice hai as facem sex
Chiar ai facut asta? Cat de tare! Saracul om! Chiar nu si-a dat seama ca esti baiat?
al dracu de sarac, perversul dracului nu zici gandeste-te ca ar fi pus botul la vrajeala o colega de-aici de pe TPU
Mda,si asta e adeverat Te-ai dat cu ruj, ceva? Sau cum nu si-a dat seama ca esti baiat?
Machiat, fardat cu peruca si ochelari, daca ma vedeas o lesbi nu-si dadea seama ca sunt barbat
Buna ziua! Sincer ai tot respectul meu, daca chiar ai facut asta bravo Trebuia sa te filmeze cineva. Merita o lectie.
Daca ma filma careva crezi ca mai va bagam in seama? eram o diva breeee
) Ai facut o chestie pe care multi oameni nu ar fi facut-o nici ...in fine Sincer? Respect pentru ceea ce ai facut! Bravo! A fost amuzanta rau faza cu mana ) Ne-ai facut ziua mai buna!
multumesc de apreciere dar am mai multe de povestit, faci burta fara sa mananci, din ras
E bine sa ai ce povesti.Mai scrii o intrebare, mai povestesti ceva, si tot asa!
As pleca cat mai repeeede de langa el si as spera ca nu se uita dupa mine Cine naaaaiba face asa ceva? m-as speria daca mi s-ar intampla
Ahaha.
Foarte tare ideea, așa le-ar trebui tuturor celor ce vor să facă sex cu oricine, în cantitate cât mai mare!
serios? daca e dragut zambesc si plec mai departe, daca e urat tare primeste gratis o replica intepatoare si o geanta in cap(2 la pret de 1 )
Ce faci daca te cere de nevasta a?=))Sau faci ca indianu asta -http://a1.ro/news/inedit/cerere-in-casatorie-cu-final-neasteptat.html=))
Ciobanelul96 întreabă: