| Danysan a întrebat:

Sall -TPU-Daca intr-o zi frumoasa de vara cand voi dragi fetite va plimbati pe afara -si raspanditi miros de primavara chiar dca e vara (nu chiar toate)-Va opreste un tip -dragut,amabil, inteligent-si va pune urmatoarea intrebare -Ai vrea sa faci sex cu mine -adaugand -pur si simplu esti prea draguta si nu sunt un dei ala care cauta doar pasarica -dar fat-o esti aww prea sexy.Ati accepta (sa zicem ca nu ati fi intro relatie?-Conform unei stiri in Australia sexul casual este foarte raspandit.)Nu fac misto doar sunt curios de parerea fetelor.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cat sunt eu de nebuna, daca ar veni la mine si nu ar mai fi lume prin jur ar fi ok, is nimfomana. Cred ca sunt singura de pe aici...

40 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floorlaughingrolling on the floordemential

| Danysan explică (pentru Oana92):

De ce sti rautacioasa? Asa rasplatiti voi baietii care va iubesc si ar vrea sa fiti cu ei toata viata laughing rolling on the floor

| Danysan explică (pentru Crissu3005):

Poi eu stiu imi e cam frica daca ma impust-i in luna de miere.Si apoi na crezi ca nu am tupeu?

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

laughingasta ra fi varianta buna cu impuscatul.Se poate si mai rauoh go on

| Danysan explică (pentru Crissu3005):

Daca se poate si mai rau -nu stiu ce ma fac cu tine laughing-Eu zic ca ne intelegem noi -Iti dau voi sa ma impusti dar ce primesc laughing? Macar sa stiu ca m-am dus pentru ceva nu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Crissu3005):

Asa sunteti voi, unele, mai aiurite de confundati marfa cu ambalajul

| Crissu3005 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si asa sunteti voilaughingnu aveti deloc simtul umorului

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

Pai mai conteaza? daca te impusc nu mai ai cum sa primesti ceva, pentru ca nu as ratalaughingdar nu te-as impusca...so...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Danysan):

Ma Danysan, postarea ta suna cam asa :
Buna seara pasarele, rate gaste si curcani am venit in asta seara sa va cumpar fara bani tongue

| SaveTheNature a răspuns:

Raspunsul fetelor este nu. In schimb daca un tip cu Mercedes ultimul tip, merge la o fata, si ii spune cat este de frumoasa, si ca ar dori sa "o cunoasca mai bine", atunci, lucrurile se schimba. Nemaifiind nevoie sa le ceri sex. Se ofera singure pe tava. Depinde cine cere si cum cere.