| Danysan a întrebat:

Sall -TPU-Daca intr-o zi frumoasa de vara cand voi dragi fetite va plimbati pe afara -si raspanditi miros de primavara chiar dca e vara (nu chiar toate)-Va opreste un tip -dragut,amabil, inteligent-si va pune urmatoarea intrebare -Ai vrea sa faci sex cu mine -adaugand -pur si simplu esti prea draguta si nu sunt un dei ala care cauta doar pasarica -dar fat-o esti aww prea sexy.Ati accepta (sa zicem ca nu ati fi intro relatie?-Conform unei stiri in Australia sexul casual este foarte raspandit.)Nu fac misto doar sunt curios de parerea fetelor.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cat sunt eu de nebuna, daca ar veni la mine si nu ar mai fi lume prin jur ar fi ok, is nimfomana. Cred ca sunt singura de pe aici...

40 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Raspunsul fetelor este nu. In schimb daca un tip cu Mercedes ultimul tip, merge la o fata, si ii spune cat este de frumoasa, si ca ar dori sa "o cunoasca mai bine", atunci, lucrurile se schimba. Nemaifiind nevoie sa le ceri sex. Se ofera singure pe tava. Depinde cine cere si cum cere.

| BonneLess a răspuns:

Nici pe astea de 13 ani nu le mai vrajesti asa.

| Namastee a răspuns:

As pleca cat mai repeeede de langa el si as spera ca nu se uita dupa mine straight face Cine naaaaiba face asa ceva? m-as speria daca mi s-ar intamplalaughing

| Oana92 a răspuns:

As accepta...sa-i trantesc 2 palme peste fata!

| Danysan explică (pentru Oana92):

De ce sti rautacioasa? Asa rasplatiti voi baietii care va iubesc si ar vrea sa fiti cu ei toata viata laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite unde era Alex Velea si nu stiam laughing auzi la el "dar fat-o esti aww prea sexy" laughing in Australia cu tine sa vedem daca-ti place can'gurita laughing

| Danysan explică (pentru anonim_4396):

Ce vrei cumetre -zic si eu oricum la cum sunt astea pe la noi probabil ca ti-ai lua o mama de bataie numai daca le-ai intreba asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am văzut ceva de genul pe 9gag.
Nicio fată normală nu ar trebui să accepte. Nicio fată cu demnitate nu ar trebui să coboare ștacheta atât de jos. Și niciun băiat disperat să facă așa ceva. Dacă arată bine, cu atât mai rău, înseamnă că are un caracter prost, cu toată inteligența lui și amabilitatea de aparență.
Nu știi ce boli are persoana aia, plus că, dacă nici măcar prieteni apropiați nu sunteți (sau și mai rău, să fii tu într-o relație), atunci e totul foarte fad. Mai bine te masturbezi, e fix la fel.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-ai dat o idee laughing am sa merg sa ma plimb prin parc intolit in haine de fata, sa vezi omoru' dracu ce le dau alora care ma abordeaza gen alex velea rolling on the floor

Pentru asta trebuie să arăți destul de feminin.
Știi ce ar fi mai tare? Să accepți. Și să descopere surpriza. laughing

Nu sti cat de diliu sunt, am acceptat sa merg la un suc iar cand am facut prostia sa intind mana sa iau paharul de suc a iesit la iveala palma, cat o lopata, dar si parul de pe mana laughing a rupt-o ala la fuga de ziceai ca l-a penetrat careva laughing noroc pe mine ca am avut doua prajituri si doua sucuri laughing si sa stii ca am forme destul de feminine. Adica cum. femei cu burta nu sunt? rolling on the floor au ele mustata si barba dar se rad

Stai, tu chiar ai făcut asta?
N-ai ce face, l-ai făcut pe om să consume timpul și pașii degeaba. sad

| NuMaContrazice a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca chiar ai facut asta, tot repectu' meu! laughing rolling on the floor

Mwwaaaiii, omul respectiv m-a agatat aici pe TPU, era dornic de fresh meat daca ma intelegi ce vreau sa zicwinking mai bine eu decat o naiva din acestea de 14-15 ani

| anonim_4396 a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Da' ce l-am mai alergat, se uita lumea si credea ca se toarna vreun film laughing daca nebunul s-a aruncat in lac si a trecut in partea cealalta, de-acolo a inceput cu amenintarile "pai nu te prind eu? ti-arat eu tie " laughing

| HereToHelp123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar ai facut asta? rolling on the floor Cat de tare! Saracul om! rolling on the floor Chiar nu si-a dat seama ca esti baiat? rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru HereToHelp123):

al dracu de sarac, perversul dracului nu zici laughing gandeste-te ca ar fi pus botul la vrajeala o colega de-aici de pe TPU

Mda,si asta e adeverat thinking Te-ai dat cu ruj, ceva? Sau cum nu si-a dat seama ca esti baiat? rolling on the floor

Machiat, fardat cu peruca si ochelari, daca ma vedeas o lesbi nu-si dadea seama ca sunt barbat

| LittleShyDevil a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna ziua! Sincer ai tot respectul meu, daca chiar ai facut asta bravolaughing Trebuia sa te filmeze cineva. Merita o lectie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LittleShyDevil):

Daca ma filma careva crezi ca mai va bagam in seama? eram o diva breeee laughing

rolling on the floor) Ai facut o chestie pe care multi oameni nu ar fi facut-o nici ...in fine laughing Sincer? Respect pentru ceea ce ai facut! laughing Bravo! rolling on the floor A fost amuzanta rau faza cu mana rolling on the floor) Ne-ai facut ziua mai buna! laughing

multumesc de apreciere kiss dar am mai multe de povestit, faci burta fara sa mananci, din raswinking

E bine sa ai ce povesti.Mai scrii o intrebare, mai povestesti ceva, si tot asa! laughing

Ahaha. laughing
Foarte tare ideea, așa le-ar trebui tuturor celor ce vor să facă sex cu oricine, în cantitate cât mai mare!

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floorlaughingrolling on the floordemential

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nici prin gand n-as accepta una ca asta.
Cu toata inteligenta lui de care ar da dovada, mai rau da cu bata in balta.
Deci NU!
Te pup!

| Xenya a răspuns:

Raspunsul:NUU

| Crissu3005 a răspuns:

laughingserios? daca e dragut zambesc si plec mai departe, daca e urat tare primeste gratis o replica intepatoare si o geanta in cap(2 la pret de 1laughing )

| Danysan explică (pentru Crissu3005):

Ce faci daca te cere de nevasta a?=))Sau faci ca indianu asta -http://a1.ro/news/inedit/cerere-in-casatorie-cu-final-neasteptat.html=))

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

Dc intrebi? ai de gand sa ma ceri de nevasta?laughing

Poi eu stiu imi e cam frica daca ma impust-i in luna de miere.Si apoi na crezi ca nu am tupeu?

laughingasta ra fi varianta buna cu impuscatul.Se poate si mai rauoh go on

Daca se poate si mai rau -nu stiu ce ma fac cu tine laughing-Eu zic ca ne intelegem noi -Iti dau voi sa ma impusti dar ce primesc laughing? Macar sa stiu ca m-am dus pentru ceva nu rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crissu3005):

Asa sunteti voi, unele, mai aiurite de confundati marfa cu ambalajul

| Crissu3005 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si asa sunteti voilaughingnu aveti deloc simtul umorului

Pai mai conteaza? daca te impusc nu mai ai cum sa primesti ceva, pentru ca nu as ratalaughingdar nu te-as impusca...so...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Danysan):

Ma Danysan, postarea ta suna cam asa :
Buna seara pasarele, rate gaste si curcani am venit in asta seara sa va cumpar fara bani tongue

| alexandra96alle a răspuns:

Nu, si i asi mai trage si o palma

| gabrielovici a răspuns:

Ce a ajuns Romania mergi pe strada vine unu incognito si iti zice hai as facem sex