Buna si aici! Am auzit asta de mi se face rau. sincer. Oricum, sa o luam asa, tie ti-ar placea ca o conversatie dupa un timp sa fie asa:" Buna, ce faci? Bine, tu? Da, bine. Altceva? Nuu, nimic. Cmz?( ma omoara cmz-ul asta ) ". Cred ca asta este explicatia la "ne-am plictisit". Dar cred ca cea mai buna ar fi, cei care nu se iubesc cu adevarat si nu tin nici macar 2% la persoana iubita...clar ca se plictisesc dupa ce acea "flacara" dispare.
Nu doar cu relatiile e o problema, ci cu toata lumea in care traim.E prea poluata, in toate sensurile! Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic.
Eu le-as da o mama de bataie si as tara cu ei asfaltu.Cum sa zici ca te desparti pentru ca te-ai plictisit
Pentru ca exemplele bune nu se promoveaza, auzi doar lucruri neplacute, totul e gri si sumbru ca sa devii din ce in ce mai nemultumit de viata.
Sunt si oameni fericiti, sa stii!
Buna.
Problema? Noi! Fiindca suntem atat de ciudati. Adica, cum sa spui ca te-ai plictisit de o persoana? Cum? Inteleg ca unele relatii nu sunt facute sa mearga, dar nu majoritatea.
Cred ca ar trebui sa ne uitam de 2 ori inainte sa sarim cu capu intr-o relatie.
Nu sunt realisti. Ei vor iubire ca in filme dar in filme nu-ti arata niciodata ce se intampla dupa generic. Relatiile inseamna monotonie si multi nu realizeaza asta. Si problema nu e ca se despart repede, pentru ca sincer aici ii inteleg, problema e ca de ce naiba se mai combina de la bun inceput daca stiu ca n-au capacitatea de a sustine o relatie.
Pentru ca lumea nu mai stie sa aiba rabdare si sa caute in profunzimea lucrurilor.
Lumea consuma si se consuma cu o viteza ametitoare.
Sper sa mai aiba cine sa ne plateasca pensiile!
Bună!
Problema este că mulți se aruncă cu capul înainte uitând că o relație vine cu multe responsabilități.
O relație ar trebui să se bazeze pe încredere şi respect nu pe faptul că ''ne combinăm'' ca să fim în rând cu lumea
O zi bună!
Nu trebuie sa te implici intr-o relatie daca mi simti destul pentr-u persoana respectiva.Nu te bagi la vrajeala ca asa e la moda.
Da! Asa este, dar cati gandesc asa? Tu, eu si mai cine? Nu zic ca nu sunt, sunt. Prin intrebarea care ai pus, stii deja raspunsul foarte bine, multi se "baga la vrajeala ca asa e la moda" sa ai prieten/a, dar nu stiu cu ce se "mananca" relatia pana la urma, din pacate...
Am zis cred pentru ca desii pot sa sutin ca stiu cum sa rezolv prb si alte lucruri care apar intr-o realtie intotdeuna poti sa faci o gafa :-p.Nimeni nu poate sa fie perfect:-p . Poti sa te certi din lucruri stupide si sa ti se para adevarate tragedii si tot asa :-p.
Pfoai esti...o mica buburuza care vrea sa fie si ea rautacioasa da nu poate
Nici nu am cum sa fiu rautacioasa, sunt "buburuza" nu "albinuta"(nu am ac ). )
Eu stiu... :-p.Cred ca esti o buburuza din aia mai moderna -imi este frica sa nu ai dinamita la tine pentru orice eventualitate.:-p