Du-te la ea acasa, si vorbiti.Iar atunci veti vedea daca o sa ramaneti impreuna sau nu. Sper ca te-am ajutat :*
Te duci la ea, iioferi o floare, iti ceri scuze daca ai facut ceva rau si ii spui ca te-ai lasat purtat de sentimente pentru ca o placi foarte mult si ti-ai dori sa fiti impreuna.
Din moment ce acel sărut a durrat 30-40 sec nu cred că ai de ce să îți faci probleme. Tot rău-nspre bine.
Nu se leagă.
Ori fata e cu probleme psihice, ori tu erai atât de îndăgostit când ai scris, că în loc de 4 secunde, ai scris 40.
Atunci nu rămâne decât prima variantă.
Ce persoană sănătoasă la cap fuge așa, din senin?
Era foarte speriata, nu mai stia ca sa faca dupa alea 40 de secunde ne-am oprit, s-a uitat la mine 2 secunde, a inceput sa planga si a plecat plangand!
Era foarte speriata, nu mai stia ca sa faca dupa alea 40 de secunde, ne-am oprit, s-a uitat la mine 2 secunde, a inceput sa planga si a plecat plangand!
Și tu ai stat ca prostu și te-ai uitat la ea
Scuze, n-aveam cum s-o spun altfel.
Părerea mea e că n-ar fi trebuit să reacționeze așa. Acum, dacă tot a făcut-o, las-o puțin să-și revină și să se gândească ce vrea să facă. Dacă vezi că nu dă niciun semn, caut-o și cere-ți scuze.
N-aveam cum sa ma duc la ea pentru ca era foarte speriata, o speriam si mai rau, mi-a facut un semn cu mana sa o las!
cat despre faza s-o caut, maine o vad la scoala ca sunt cu ea in clasa ( daca vine )
Nu inteleg, care e motivul pentru care a inceput sa planga si sa fuga?
Sigur nu ai muscat-o cumva?
Hahaha nu, a fost un sarut foarte romantic, nu pot sa imi imaginez de ce a plecat!
putea sa plece din prima nu sa ne sarutam 40 de secunde si dupa sa plece, lucrul asta imi da ceva de banuit!
Mutubal întreabă: