Prefate ca nu s-a intamplat nimic si ca nu esti afectat dar ba chiar mai mult fi mai vesel cu prietenii tai asta o va enerva.Bft,Funda?
De ce sa se enerveze, el vrea sa fie cu ea nu sa o enerveze. Incearca sa discuti cu ea deschis sa vezi ce vrea sa faceti, daca are in minte ceva anume despre voi, iar daca te refuza incearca sa treci mai departe
Conteaza si cum ti-ai adresat intrebarea. si in ce mediu. si sa te gandesti ca probabl ar putea fi toata chestia o gafa
Corect. sau poate ca tipa se crede prea importanta... si incearca sa faca misto de tine...:d
Spune-i ca iubirea nu se exprima prin biletele ci prin fapte si cuvinte, si daca o face ca sa isi bata joc sa inceteze. Asta sau poate e doar rusinoasa, daca e asa va trebui sa-i castigi tu increderea. :-)
FUNDA?
Am 14 ani...m-am sarutat cu ea dar...tot nu vrea sa fie cu mine, si nu nu e rusinoasa
Mda eu am 14 ani m-am sarutat cu ea si tot nu vrea... si nu e rusinoasa
Adica v-ati sarutat si nu vrea sa stea cu tine...inseamna ca e doar o `joaca` pentru ea asta sau nu e de `nasu` tau scuze sper ca nu te-ai suparat n-am gasit alt termen
Joaca sau bataie de joc, asta inseamna varsta frageda adica putin spre 0 discernamant