| DarkGhost98 a întrebat:

e o fata care imi place din clasa (ea imi trimite biletele cu te iubesc si alte chestii) si eu ii trimit...dar cand am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine mi-a zis nu straight face ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Prefate ca nu s-a intamplat nimic si ca nu esti afectat dar ba chiar mai mult fi mai vesel cu prietenii tai asta o va enerva.Bft,Funda?

10 răspunsuri:
| IulianDBI a răspuns:

De ce sa se enerveze, el vrea sa fie cu ea nu sa o enerveze. Incearca sa discuti cu ea deschis sa vezi ce vrea sa faceti, daca are in minte ceva anume despre voi, iar daca te refuza incearca sa treci mai departe happy

| Alchimie a răspuns:

Conteaza si cum ti-ai adresat intrebarea. si in ce mediu. si sa te gandesti ca probabl ar putea fi toata chestia o gafa

| liviu81adrian a răspuns:

Ce varsta ai?

| SiUnulPentruToti a răspuns (pentru Alchimie):

Corect. sau poate ca tipa se crede prea importanta... si incearca sa faca misto de tine...:d

| osingurafata a răspuns:

Spune-i ca iubirea nu se exprima prin biletele ci prin fapte si cuvinte, si daca o face ca sa isi bata joc sa inceteze. Asta sau poate e doar rusinoasa, daca e asa va trebui sa-i castigi tu increderea. :-)
FUNDA? tongue

| DarkGhost98 explică:

Am 14 ani...m-am sarutat cu ea dar...tot nu vrea sa fie cu mine, si nu nu e rusinoasa rolling on the floor

| DarkGhost98 explică (pentru b34TdoWnLiV3):

Mda eu am 14 ani m-am sarutat cu ea si tot nu vrea... si nu e rusinoasa rolling on the floor

| b34TdoWnLiV3 a răspuns (pentru DarkGhost98):

Adica v-ati sarutat si nu vrea sa stea cu tine...inseamna ca e doar o `joaca` pentru ea astahappy sau nu e de `nasu` tau scuze sper ca nu te-ai suparat n-am gasit alt termenwinking

| DarkGhost98 explică (pentru b34TdoWnLiV3):

Aaa oke mz ca mi-ai spus happy ne mai auzim big grin

| Kriskrs a răspuns:

Joaca sau bataie de joc, asta inseamna varsta frageda adica putin spre 0 discernamant