Ce sa faca cu ala timid? Bineinteles ca toate fetele cauta tipi care le pot oferii siguranta inainte de toate.
Ca mai sunt si maimute care judeca dupa aparente, looks, si grosimea portofelului, e adevarat, dar asta se intampla de obicei la varste fragede.
Cel cu tupeu i-o va lua mereu inainte celui timid.
'Ăi timizi sunt mai drăguţi, partea naşpa e atunci când şi tu eşti timidă.
"Ăhh, bună."
"Ăhh, hei ce faci?"
"Ăhh, tocmai mi-am dat seama că nu pot vorbi acum, trebuie' să..."
*închide şi nu mai vorbeşte în viaţa ei cu persoana respectivă"
Depinde ce intelegi prin timid. daca nu este genul sa se dea in spectacol peste tot pe unde merge dar totusi este comunicativ cu cei din jur atunci il prefer pe cel timid dar daca este un pampalau dala de nu scoti doua vorbe de la el sau nu ma poate apara cand altul ma ciupeste de fund atunci cu siguranta o sa caut unul mai tupeist.
Dacă e tupeist e şi bine şi rău, parcă e mai "frumos" dacă îl vezi că e timid, nu-şi va permite să te jignească sau să zică ceva greşit.
Dar daca e timid si nu te jigneste sau se poarta ca un gentelman cu tine -Voi fetele incepeti sa credeti ca e pampalau si nu e bine .Cum sa o mai dam?
Nu toate cred asta unele sunt atrase de băieţii timizi, depinde de fată acum.
Hmmm si ce faci cu el daca e timid si n dormitor -asta cum mai vine? Si atunci tipii astia sunt placuti?
Atuni nu ne convine , e mai bine să fie tupeist când şi unde trebuie şi timid tot la fel, da' nu prea găseşti
Mai timid, pentru că orice persoană timidă sau retrasă, când se simte bine în pielea ei scapă de temeri și vei fi surprins plăcut de personalitate ei, de ceea ce gândește, ce poate.
E bine si asa amice :-p.Desii eu as prefera sa imi dea un cont de al lui :-p.
Tipul timid, pentru ca ori de cate ori am iesi in oras, s-ar sfii sa ma ia de mana, ne-am saruta in locuri ascunse, ferite de multa lume, m-ar suprinde zi de zi, as putea avea cea mai mare incredere in el, ar fi sanse putine ca sa ma insele, avand in vedere daca ne-am iubi cum se cuvine, si mai ales micile gesturi facuti de cei timizi. Cate o floricica rupta dintr-un copacel si pusa la urechea fetei, sau pur si simplu sa stam intinsi pe iarba si sa ne uitam la cer, picnicuri, si pozele facute cu fetele noastre :3. Ar fi micul nostru univers .
Sebastian1236882 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: