Eşti tu sigură că te iubeşte? Eşti sigură că a stat cu tine doar aşa? Din povestea asta care ai scris-o dau de bănuit că el numai la fata aia s-a gândit şi că nu poate trece peste, chiar dacă e cu tine de 6 luni. poate a încercat să o uite şi nu poate.
Sunt de acord cu Zolusca,poate iubitul tau se vede cu tine ca sa o uite pe tine sau ca pe o consolare, poate ii e dor de ea. Oricum, nu e bine daca te compara cu fosta, daca situatia continua, nu ezista sa actionezi
Tu esti sigura ca va iubiti reciproc? Adica o persoana pe care o iubesti nu poate sa te enerveze, Iar el poate a stat cu tine doar ca sa-o uite pe fosta? ceea ce vad ca nu a reusit.
Cred ca el este cu tine doar ca sa nu mai sufere dupa fosta. eu zic sa aveti o dicutie, sa ii zici ca nu iti place sa il auzi mereu vorbind despre ea. si sa il intrebi daca te iubeste sau este cu tine ca sa o uite pe fosta! bafta!
Nu e ultimul si stai degeaba cu el... probabil are relatia asta cu tine doar ca sa o uite pe fosta iubita. Oricine te poate intelege... nu e placut sa stai alaturi de asa persoana. Dai papucii repede
Deci nu imi vine sa cred am avut si eu o situatie asemanatoare iti zic eu ce sa faci nu are rost sa mai stai cu el poate el a facut o greseala de aia s-a despartit de fata aia trebiue sa ii zici sa mearga la ea si sa isi ceara scuze si sa isi reea viata de la capat alaturi de ea si sa ii zici ca nu este singurul baiat de pe lumea asta...deci aceasta este parerea mea sper sa iti prinda bine:*
Alexutzu5276 întreabă: