Te inteleg.
stiu cum este sa iti vina sa il/o smucesti si sa ii spui ca esti acolo, ca ai face orice sa ii vezi zabetul, sa simti cum ochii ii stralucesc de dorinta, de fericire si nu de durere.
Este frumos ca il iubesti. Dar nu uita de tine. sunt altii care au facut-o inaintea ta (eu unu recunosc asta) si am pierdut atat de mult. am pierdut respectul celor care chiar tineau la mine vazandu-ma cum ma ofilesc asteptand un moment ce nu avea niciodata sa vina. momentul in care ea sa ma priveasca macar asa cum il privea pe el. si nu cu ochii pierduti ca de papusa.
pana la urma... trebuie sa il aduci cu picioarele pe pamant. daca tine la tine, atunci sa iti arate. Arata-i cum este fara tine. Daca nu se intoarce la tine si nu se schimba ceva atunci este clar.
Mult curaj kido si gandeste-te si la tine.
Ai incercat sa discuti cu el, sa ii spui tot ce ne-ai spus si noua?
Spune-i ca nu mai poti continua, ca daca nu incepe sa traiasca in prezent, te va pierde. Daca nu se trezeste la realitate inseamna ca nu ii prea pasa de tine. Lasa-l sa se adanceasca in continuare in trecut si sa ramana cu visele lui. E mult prea multa suferinta pentru tine si nu cred ca o meriti!
Cel mai probabil trebuie sa astepti sa mai treaca timpul.Nu poti uita o iubire de 3 ani in scurt timp.Ai rabdare cu el si ar fi dragut daca ati merge amandoi undeva. Poate o mini vacanta la munte sau la mare.Sa fiti doar voi doi si atat.Sunt sigura ca va mai uita cate putin de fosta.Doar nu o sa stea si atunci sa asculte muzica si sa se gandeasca la ea.
Mai fata, nu esti singura care face aceasta greseala, si baietii au suflet si trebuiesc intelesi nu-l presa cu iubirea ta ( vad ca stie si isi da seama ca il iubest ) ca poate se suceste si isi zice in sinea lui ca urmaresti ceva de la el, toti ne credem ca suntem miezul rezolvarii dar poate ca gresim si sufocam persoana respectiva cu atita iubire si compasiune, fi si tu mai retinuta nici chiar asa toata in sufletul omului, lasa-l sa respire