. Injura`le. Glumesc. Explica-le ca ai prietena si ca nu vrei sa tii legatura cu ele.
Daca vret sa vedeti cum arat(super cool) va dau messu meu si va trimit poze! Nimeni nu ma poate uri.
Pune-te cu bataia pe ele... nu serios acum, astea sunt probleme? e o rezolvare atat de simpla, incat o sa ti se para o banalitate. pune-o pe prietena ta sa stea de vorba cu ele (daca prietena ta intr-adevar te iubeste si tine la tine n-o sa aiba nici-o problema, ba chiar va aprecia faptul ca i-ai zis si ca rezolva problema). si-ai scapat. ia sa vezi... numai bine si data viitoare pune-ti si creierul la treaba puti
Explica-le ca nu vrei sa ai nimic cu ele! nu o implica pe prietena ta in asta, esti baiat, ce Dumnezeu? pune piciorul in prag! rezolva chestia asta pana nu e prea tarziu, cine stie ce vorbe ti se vor scoate
Cand mai vin la tine si intnd mana sa te pipaie, faci asa: Le prinzi de maini si le privesti in ochi, serios. Dupa care le spui: "NU ma interesezi, nu imi placi, nu te vreau"... sau orice varianta ti se pare tie ok. Mai pe romaneste, le dai cu flit.
Daca nu se potolesc, poti trece la un limbaj ceva mai dur.
Am incercat. De ce oare am folosit termenul "scai"? Eu nu sunt din Romania! Sunt din UK(united kingdom) din Londra mai exact!
Daca nu merge cu frumosul, merge cu pumnul. Acum ai 2 variante:
1.sa accepti avansurile iar prietena ta sa se desparta de tine.
2.sa-i dai o palma de se trezeste la realitate, si-ti continui relatia actuala pana la adanci si batraneti.
Nu lasa o panarama sa-ti strice o relatie de lunga durata.Trebuie s-o pui la punct. Daca nu merge cu frumos altceva nu ai ce face.Eu zic sa iei masuri pana nu se supara prietena ta actuala.