| Mihay_Adrian_1995 a întrebat:

Sall TPU, nu stiu ce sa mai fac sunt cu nervii in pamant, am vrut sa fac contract pentru internet la diverse firme nici una nu a putut de ex la romtelecom am facut comanda acum 2 sapt m-au sunat cica nu au tehnologie in blocul unde stau auzi si tu..si ma suna mai trz (mai tarziu insemnand niciodata) am facut comanda la UPC am facut acum cateva zile nici acum nu m-a sunat, la RDS nu pot face pentru ca am legat TV-ul cu alte persoane etc.CE firme de internet mai stiti in GALATI? numa UPC, Romtelecom si RDS sunt in ditamai Orasul?

M-ar interesa mai mult internetul acum am un stick care abia merge...telefonul si tv le am...

Va rog frumos ziceti-mi ce sa mai fac,

5 răspunsuri:
| Vix999 a răspuns:

Da de ce nu iti iei tu frumusel un card wireless de la Orange, Vodafone sau cosmote? Si ai terminat balciul...

Răspuns utilizator avertizat
| Mihay_Adrian_1995 explică (pentru DomnulCartof):

PFF,am sunat si nu poate face...ALte sugestii? eu folosesc internetul pentru messenger si o fifa 07. in retea cam atat pentru altceva nu.

| Ando1dul a răspuns:

Ia-ti wireless e mult mai comod

| Mihay_Adrian_1995 explică (pentru Ando1dul):

In primul rand multumesc de raspuns,
In al 2-lea rand poti sa imi explici si mie ce fel sunt routerele? adica de ex cumpar unul si ce fac? cum imi dau seama daca e bun, ce viteza au download etc? am gasit unul de pe eMAG http://www.emag.ro/router-wireless-n-tp-link-tl-wr740n/pd/EN772BBBM/ asa ceva... e destul de bun, tinand cont ca nu imi trebuie pentru mare lucru, decat daca mai trag un film 2...si un joc in retea, sa mearga cat de cat,
Dupa ce cumpar routerul trebuie sa mai cumpar ceva? cum functioneaza, daca imi explici detaliat primesti funda.