| oananecula a întrebat:

Sall TPU, o intrebare logica... LA Ce VARSTA putem iubi?

Răspuns Câştigător
| Mariana2B a răspuns:

La modul general iubesti de cand te nasti insa daca te referi la iubirea pe care o simti pentru o fata/baiat, presupun ca la asta te-ai referit depinde de la o persoana la alta.

23 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Inca din primele luni de la nastere. Iubeste-ti mama!

| crazydeea a răspuns:

Iubirea nu are varsta!

| Sunnyツ a răspuns:

De la varsta in care iti dai seama ce este cu adevarat iubirea happy

| Userses a răspuns:

Dupa 18-20 de ani love struck si dupa 5-6 dimineata big grin

| LineGuide a răspuns:

Putem iubi inca de la nastere, dar atunci iubim pe toata lumea care ne iubeste. Apoi crestem si pana la 16-18 ani iubim numai dupa mofturi, ca tocmai apoi sa sesizam greseala facuta si sa iubim pe toti cei ce ne vor binele, pe toti cei ce ne sunt mereu aproape si pe ce ce ne-au fost.
Mult noroc!

| LittleDropofPoison a răspuns:

straight face da.

| CrushBoy89 a răspuns:

Pai iubirea nu are varsta.Dar asa pentru "dragoste" de la 21 de ani poti incepe big grin

| ny098 a răspuns:

Iubirea nu are o varsta!
Dar sa iubesti un baiat cu adevarat ar fi cam pe la 15-16 ani sa incepi!

| DNSK a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Ai mai avut un "inteligent" si ti-am mai dat si eu unul! like pentru asta

Răspuns utilizator avertizat
| Almássy a răspuns:

Nu iubim de cand ne nastem. iubim de cand suntem inca in burta mamei. iubim persoanele dragi, ne iubim prietenii, ne iubim partenerii de viata.in concluzie fiecare om iubeste indiferent de varsta chiar daca poate unii nu o recunosc

| tania_5982 a răspuns:

Iubirea nu are varsta! Poti iubi de cand te nasti. Iti iubesti parintii, bunicii, prietenii, dar poti iubi si un baiat, dar la asta depinde de fiecare in parte (de obicei incepe de pe la 12 ani).

Răspuns utilizator avertizat
| Teylo a răspuns:

Dragostea-i parsiva, cand crezi ca iubesti, atunci vine cu adevarat suferinta, tot ce trebuie sa iubesti cu adevarat, sunt parintii tai.

| soricelulRulz a răspuns:

Iubirea nu are varsta noi, din clipa ce deschidem ochi o iubim pe mama, iubim o persoana desi nici nu stim ce e aia a iubi la momentul respectiv, ceea ce demonstreaza ca iubirea NU ARE VARSTA

| Crucified a răspuns:

Din nastere putem iubi, dupa ce te-ai nascut! big grin

| 5554432 a răspuns:

Cîti ani ai?

| 5554432 a răspuns:

Pai de la 7 in sus asa am facut eu

| GigiPleaca a răspuns:

Pe mine ma bate rau logica aici... Nu o gasesc...

| Gabica a răspuns:

Poti iubi la orice varsta, dovada vie este ca o iubesti pe mama dinainte sa te nasti.Dar dragostea la care te referi se poate simti si ea oricand, in orice moment in care gasesti pe cineva care iti impartaseste unele pasiuni, sau care iti vrea binele, sau mai stiu eu ce alte motive...

| GenesisXD a răspuns:

Hm, nu cred ca e o intrebare logica, in mod normal nu exista o varsta la care putem iubi, dar in diferite etape ale vietii iubim intr-un mod diferit. Sigur ai auzit ca se spune ca adolescentii iubesc mai frumos, mai curat. Am 16 ani, apreciez orice gest, o imbratisare, un sarut scurt pe buze inainte de plecare, o scrisoare, un sms, dar oamenii cand sunt mari nu mai apreciaza acestea, au probleme, cu toate ca iubesc, se casatoresc, de cele mai multe ori intra in rutina. De fapt, iau exemplul meu, sunt adolescenta, am iubit o singura data, acum cred ca iubesc iarasi, ori sunt aproape de a iubi, dar... nu se face acel pas, nu se continua nimic, ori sa mi se dea un imbold, pe cand daca as avea 45 sa zicem, nu as astepta asa, as actiona, ori m-as multumi cu ceea ce am. Deci poti iubi si la 14, la 16, la 30, dar nu cu aceeasi intensitate, in schimb, daca ai langa tine omul care sa-ti ofere acea pasiune mereu si mereu, sa te faca sa-l iubesti mereu mai mult, sa te faca fericita, atunci... Da, iubesti o viata.

| adyadi00 a răspuns:

Oricand!

| para001 a răspuns:

La varsta la care incepe sa ti se scoale

Întrebări similare