Daca a fost dupa tine...insemana ca te mai place! iti spun din propria experienta! inseamna ca tu nu l-ai bagat in seama si am mers sa experimenteze si la alta! ce iti spun eu... maseazal in pauze sau inaine sa vina profesorii. spune-i ca iti place bluza lui. spune-i ca sa descurcat bine la tabla.ca are un parfum minunat.etc sper ca te-am ajutat:X:*
Ai rabdare daca colega ta nu-l place si tu-i dai semne cal placi isi va da seama cu cine trebuie sa fie. sper. petrece mult timp langa el
Inseamna ca n-ai cum sa-ti rezolvi probelmele pe aici...nu poti asltfel decat sa-i zici. Daca nu-i zivi o sa regreti etc. etc. si dacai zici si o sa zica nu iar o sa regreti si etc. etc. deci oricum nai ce pierde
Pai in primul rand ar trebui sa ii dai semne ca il placi. pupal dimineata pe obraz.zambestei larg.stai cu el in gasca. ajutal la o tema sau stai langa el cand o copiati.si daca nu functioneaza fal gelos.e ceam buna cale.stai cu un baiat mai mult timp.fa poze cu el.prefate ca te impiedici si cazi peste el sau peste baiatul care iti place.bafta!