1. Cei de pe TPU au contribuit sa ajungi aici. nasol moment.
2. Ti-e rusine sa numesti "Ce fac oamenii mari " dar nu ti-e rusine sa o faci neprotejata. Aiurea. Maternitatile sunt pline de copii cu copii.
3. Prietenul tau e un iresponsabil. la 14 ani multa minte nu ma astept sa aiba da macar frica ar fi trebuit.
Parca se faceau ore de educatie sexuala in scoala (bine, parintii nu erau de acord pentru ca ei stiu ca acasa ai lor se joaca cu pokemon nu de-a fertilizarea). @ lukyboyz123 Esti dus cu capul cum sa se duca singura la 14 la ginecolog. Sfatul meu e sa vorbesti cu ai tai, macar cu mama ta si ea va sti cum sa te indrume de acolo. Daca nu ti-a fost frica sa o faci, nu trebuie sa-ti fie frica nici sa-i spui. Asta e de acum n-o mai poti intoarce.
Pai, s-ar putea sa fii insarcinata, cam asa e ideea, si daca o sa avortezi crede-ma sa nu o faci caci cam ai sanse sa te duci in iad.In lumea de dincolo.Pe bune nu glumesc.Intai afla daca esti insarcinata. Du-te la un medic. Daca esti incearca sa le spui parintilor.Doar daca esti si daca nu esti treci cu vederea. Data viitoare sa nu mai faci asa o greseala. Ok? N-are ce sa-ti faca parintii doar sa te pedepseasca sau sa-ti interzica sa nu mai iesi cu baiatul acela. Sper ca te-am ajutat. Funda?