A zis-o bine : mai stii ca si noi eram doar prieteni?
Tot n-am priceput, ai iesit cu prietenii sau cu un prieten si ai vb cu el?
Gelozia in "exces" e daunatoare.
Nu eram eu si inca 2 fete si un baiat... de unde era sa stiu eu ca o sa vina si el...
Este diferenta intre: s-a dat un tip la mine si el a fost gelos si nu pot sa vb cu un baiat pentru ca imi sare in cap.
"mai stii ca si noi eram doar prieteni" ori nu are incredere in tine ori nu are incredere in el (de aici si gelozia)
vorbeste cu el, afla ce are pe minte si vezi cum procedezi in continuare. Tu ai viata ta si ar trebui sa poti sa ti-o traiesti.
Have fun,
PT
Da te iubeste mult! E posesiv si nu e bine. Discuta cu el si spune-i ce insemna pentru tine.
Bună.
Aceeaşi problemă o am şi eu, nu pot să vorbesc cu nici un băiat că sare cu gura pe mine şi se enervează. Însă am ajuns să înţeleg că face asta ca să nu mă piardă, şi poate chiar mă iubeşte.
Asta e şi în cazul tău, nu vrea să te piardă pentru altcineva şi gândul că eşti în compania unui băiat care se poate de la tine îl deranjează.
Mai bine spune-i lucruri drăguţe, de exemplu că el e singurul din viaţa ta, şi dacă îl ai pe el nu-ţi stă gândul la altul, şi lucruri din astea.
O zi bună să ai!
Nu stiu cum va organizati voi, cat de serioasa e relatia sau daca stiti unul de altu atunci cand stati separat.
Ia-l putin cu zaharelul.
Va ceda el.