| Disperatu a întrebat:

Sall TPU, tot ce pot sa zic e ca am o situatie de tot ******* si am nevoie de ajutor.In sfarsit m-am decis sa ii spun fetei pe care o plac ce sentimente am pentru ea.Bun, zis si facut.Am sunat-o si am invitat-o la un suc.Am iesit, am vorbit dar la un moment i-am spus ca am ceva imoprtant de spus.Dar ea a zis ca si ea are ceva sa ma intrebe.Inima imi crescuse, deja stiam intrebarea pe care avea sa mi-o puna sau ce voia sa imi zica.Ce mi-a zis m-a facut sa raman socat si pur si simplu...sa o iau razna.Ma rog, nu am zis nimic, am tacut.Dar in sufletul meu numai eu stiu ce am simtit.Mi-a zis ca il place pe cel mai bun prieten al meu si voia sa ma intrebe ce ii place, ce hobby-uri are, sa ii spun mai multe despre el si ca nu e sigura daca si el o place.A doua zi m-am intalnit cu prietenul meu si asa, de curiozitate l-am intrebat despre ea, daca o stie, i-am spus ca e o prietena de-a mea si ne intelegem ok.Si el mi-a zis ca o place si are sentimente pentru ea straight face Pai nu stiu ce sa zic, sincer.Nu mai pot face nimic? Intr-adevar, o plac de mult timp, dar nu am avut curaj sa ii spun de frica ca o sa reactioneze gresit si o sa imi dea eject.Ce pot sa fac.Stiu ca nu mai pot impiedica nimic, ca am vrut sa actionez prea tarziu si faptul e consumat. Daca se plac reciproc e cam clara treaba.Help.Funda celui mai bun raspuns.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man placerea asta se duce repede, asta ca cand citesti prima oara revista pentru adulti, cumperi vreo 2, 3 luni apoi te obisnuiesti cu ele, atractie fizica sexuala,daca ei se plac asta e, nu trebuie sa renunti la prietenul tau pentru asta, fi mai indiferent si ce daca nu ma place mi egal, lumea nu se termina la ea de fapt nu se termina la nimeni, oamenii care nu se iubesc pe ei mereu vor suferi, iubestete pe tine cel mai mult si folosestete de alti cat poti, stiu ca suna a ipocrizie dar urmeaza sfatul meu

| Doub a răspuns:

Auci.laughing))
Caută şi tu altă fată.

| Disperatu explică (pentru Doub):

E ceva de ras? Daca da, spune-mi si mie ca sa radem impreuna.

| Doub a răspuns (pentru Disperatu):

E epic fail.
Dar serios acum, îmi pare rău pentru tine.

| Disperatu explică (pentru Doub):

Pai chiar ca e epic fail laughing Aici imi vine si mie sa rad.Dar asta e, timpul nu il pot da inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, chiar Nu ai o situatie de tot r****l. Tu ai avut curajul sa ii spui in fata ce simti, chiar daca ai facut-o un pic mai tarziu dar ai facut-o. Chiar daca o faceai mai devreme, de unde stii ca ei nu il placea de mai mult timp pe tipul ala? Imi dau seama k ti-a picat fata cand te-a intrebat acele lucruri, poate nici nu stiai ce sa ii raspunzi, dar fii linistit. Nu lasa se se vada ca esti afectat daca ii vezi impreuna in preajma ta, daca ea sau el te vor intreba pe tine anumite lucruri pentru a se cunoaste mai bine, tu vorbeste doar de bine, niciodata nimic negativ. Asta e. Nu putem alege pe cine placem uneori, si nici nu putem constrange pe nimenu sa ne iubeasca. Sfatul meu este sa iti indrepti atentia spre altcineva. Bafta!

| Disperatu explică (pentru anonim_4396):

Ma rog, dar sa stii ca e destul de dureros sa stii ca cel mai bun prieten te-a...nici nu am cuvinte straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce peste 4-6 ani? Poate peste 4-6 luni, cand va avea o iubita si vor iesi toti 4 la un suc. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh chiar imi pare rau, frate sad

| Zazy a răspuns:

Prietenul tău cel mai bun ştia că o placi pe fata respectivă?
Oh, chiar îmi pare rău. Cred că ţi-a frânt inima. Încearcă să-i uneşti, e cel mai bun prieten, nu-l lăsa pentru o tipă. Mai târziu, vei regreta dacă vei face asta, crede-mă. Mai sunt sute de fete pe planeta asta! Numai pentru ea ''aveai'' ochi? Nu ţi-a furat şi altă fată privirea?

| Disperatu explică (pentru Zazy):

Nu, nu stia.Ironia sortii...

| Zazy a răspuns (pentru Disperatu):

Numai pentru ea ''aveai'' ochi? Nu ţi-a furat şi altă fată privirea?

| Disperatu explică (pentru Zazy):

Nu, nu mi-a furat nicio alta fata privirea...

| Zazy a răspuns (pentru Disperatu):

Atunci, aşteaptă. Că o să vină şi una pentru tine. Toate la timpul lor!

| MVRARIVM a răspuns:

Ohoo, eu as fi vesel in locul tau! happy Ai avut noroc mare sa afli inainte. Daca iti faceai curaj in trecut si incepeai relatia cu ea, devenea cu adevarat centrul universului tau, nu? Bun, dar ce te faceai cand iti dadeai seama ca ii place de prietenul tau? Oricum ajungeau sa se indragosteasca intre ei, daca tot scrii ca e reciproca "love-reala" aia a lor. Stai frate linistit. Dar linistit! Banuiesc ca peste 4, peste 6 ani iti vei aminti cu calm si nostalgie de faza asta. Atat.