Ohoo, eu as fi vesel in locul tau! Ai avut noroc mare sa afli inainte. Daca iti faceai curaj in trecut si incepeai relatia cu ea, devenea cu adevarat centrul universului tau, nu? Bun, dar ce te faceai cand iti dadeai seama ca ii place de prietenul tau? Oricum ajungeau sa se indragosteasca intre ei, daca tot scrii ca e reciproca "love-reala" aia a lor. Stai frate linistit. Dar linistit! Banuiesc ca peste 4, peste 6 ani iti vei aminti cu calm si nostalgie de faza asta. Atat.
Buna, chiar Nu ai o situatie de tot r****l. Tu ai avut curajul sa ii spui in fata ce simti, chiar daca ai facut-o un pic mai tarziu dar ai facut-o. Chiar daca o faceai mai devreme, de unde stii ca ei nu il placea de mai mult timp pe tipul ala? Imi dau seama k ti-a picat fata cand te-a intrebat acele lucruri, poate nici nu stiai ce sa ii raspunzi, dar fii linistit. Nu lasa se se vada ca esti afectat daca ii vezi impreuna in preajma ta, daca ea sau el te vor intreba pe tine anumite lucruri pentru a se cunoaste mai bine, tu vorbeste doar de bine, niciodata nimic negativ. Asta e. Nu putem alege pe cine placem uneori, si nici nu putem constrange pe nimenu sa ne iubeasca. Sfatul meu este sa iti indrepti atentia spre altcineva. Bafta!
Ma rog, dar sa stii ca e destul de dureros sa stii ca cel mai bun prieten te-a...nici nu am cuvinte
Man placerea asta se duce repede, asta ca cand citesti prima oara revista pentru adulti, cumperi vreo 2, 3 luni apoi te obisnuiesti cu ele, atractie fizica sexuala,daca ei se plac asta e, nu trebuie sa renunti la prietenul tau pentru asta, fi mai indiferent si ce daca nu ma place mi egal, lumea nu se termina la ea de fapt nu se termina la nimeni, oamenii care nu se iubesc pe ei mereu vor suferi, iubestete pe tine cel mai mult si folosestete de alti cat poti, stiu ca suna a ipocrizie dar urmeaza sfatul meu
Prietenul tău cel mai bun ştia că o placi pe fata respectivă?
Oh, chiar îmi pare rău. Cred că ţi-a frânt inima. Încearcă să-i uneşti, e cel mai bun prieten, nu-l lăsa pentru o tipă. Mai târziu, vei regreta dacă vei face asta, crede-mă. Mai sunt sute de fete pe planeta asta! Numai pentru ea ''aveai'' ochi? Nu ţi-a furat şi altă fată privirea?
IngerashuThauDulce întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: