Omg exact asa sunt si eu. uite gandeste-te ca asta a fost in trecut, asta se poate intampla si cu tine. desi nu cred :*, uita. stiu ca e greu, daca chiar nu poti desparte-te de el. Daca te tine, vorbeste cu el despre asta, spune-i ca ti se pare ciudat, explica-i ca te deranjeaza. Daca ii spui, probabil ca va face ceva bun si vei uita . Acum n-ai ce sa-i faci, el a facut asta probabil din dragoste < daca s-a schimbat de cand e cu tine e foarte bine. Eu zic ca poti avea incredere in el, pana la urma e baiat. n-ai ce sa faci :* succes.
Trebuia sa scrii ca esti si posesiva, iar in legatura cu intrebarea du-te la un psiholog))
Pff..Si eu sunt o fire geloasa si orgolioasa.Dar spuneti in cap "A fost, a trecut". Nu trebuie sa te gandesti..Pentru ca el nu are nici o vina.A avut o relatie..Si asta a fost. E ciudat. Imi imaginez.Dar incearca sa spui in gandu tau.Ce ti.am zis..Si ai sa vezi ca o sa te faca sa te simti mai bine..Si mai spuneti ca "Pe ea a uitat-o, acum sunt eu"
Sa nu te mai gandesti la prostii, asta sa faci. Si nu mai scormoni trecutul omului. Fi indiferenta, tot ce conteaza e viitorul alaturi de tine, momentele frumoase pe care le traiti in prezent. Stiu ca, psihologic vorbind esti curioasa, dar daca stii ca ai astfel de idei, nu te mai preocupa de aspectul asta. Ce-ai fi vrut? Sa fie flacau?
Gandeste-te la alt ceva, nu te mai gandi la asta pentru ca iti faci mai mult rau. Acum nu sunt in masura sa imi dau cu parerea, pentru ca nu-l cunosc pe el dar de obicei nu ai cum sa te schimbi asa de repede. O face pentru tine(ca s-a schimbat) pentru ca adora sa fie de neutat pentru tine ( el fiind primul cu care te.ai culcat). Eu zic sa nu te mai stresezi si sa vorbesti k el despre asta, iti va explica el si vei intelege
Conteaza daca si el te merita cu adevarat si are rost sa mai lupti pentru el!
Pana la urma ati decis sa va mai dati o sansa ar trebui sa mai petreceti putin timp impreuna sa vedeti daca va merge daca nu nu .
Esti nebuna. Daca acum un an voia sa se sinucida tu acum il duci la psiholog?
Sincer. eu am cerut in sfat. si daca ar fi nevoie da. ma's duce sincer..pentru ca pentru mine conteaza...sentimentul il simt eu nu altcineva.
Duah ai dreptate si sunt perfecta costienta de asta..am specificat ca nu ar trebui sa simt asta pentru ca el atunci oricum nu avea de a face cu mine. totusi cand esti pus intr-o asemenea situatie doare. prin simpla idee sa nu se intample din nou si sa nu-l pierzi e greu de explicat in cuvinte.
Incearca sa realizezi ca acum este al tau si nimeni nu ti-l poate lua..pretuieste-l. chiar daca a fost atins de alta fata asta nu mai conteaza. apartine trecutului. puteai fi si tu in locul lui. nu cred ca iar fi pasta. capul sus si priveste inainte. mult succes :*
Buna.
nu trebuie sa te intereseze ce a facut inainte de a te cunoaste pe tine.
pur si simplu acolo nu ai ce cauta...deschidetiiiii mintea!
Papusico fara suparare dar nu esti cam bagacioasa. P...S : peste 2-3 luni se va culca si cu tine si te va lasa. Nu poti nega asta. deoarece asa a facut si cu aia dinaintea ta. mult succes
A facut-o deja s-a culcat cu mine. si nu acum...de cateva saptamani sau zile.din ziua acea s-a schimbat radical. e atent romatic afectuos cu mine. nu pot zice nimic inteleg ca problema sunt eu si ca ar trebui sa pun orgoliul deoparte. multemesk mult pentru sfat am sa incerc sa ti'n ochi deschisi
Esti nebuna! in primul rand, "sh" e un covant incomplet... din limba engleza! "deoare ce" nu ai fost la scoala, ai cam uitat sa pui virgulite printre cuvinte, dar asta nu prea conteaza. Acum si eu pot spune ca randurile tale "miau" creeat dureri de cap, si daca as fi in locul prietenului tau, te-as da cu capul de tastatura cum te-as prinde, ca indraznesti sa imi violezi intimitatea.
deci asa "ca concluzie" pentru tine, eu zic sa mergi pe la scoala, si cand mai pui intrebari, fa-le sa aiba un sens!
"salll"
Intreaba-l daca chiar a contat pentru el ce s-a intamplat cu acea fata, daca e inca ii mai este in inima, desi poate sa-ti faca rau trebuie sa te obisnuiesti cu idee a el inainte de tine a fost cu altcineva!
Sirisacm sa fiu mai delicata si sa-ti vorbesc frumos sunt plecata din Romania de cand aveam 2 anisori nu am facut scoala de limba romana ''si'' scriu ''sh'' pentru ca asa vreau eu sa scriu cunosc foarte bine si limba Engleza, Franceza, Spaniola si Italiana la perfectie ..pe langa astea cunosc si cate ceva din Turca asa ca daca nu cunosti trecutul unei persoane ok nu comenta. si 2 la mana am cerut un sfat pentru problema care o ''aveam '' ma rog pentru ca s-a rezolvat. nu ti'am cerut parerea la cum scriu sa-ti fie clar daca nu'ti convenea puteai sa nu comentezi. ciao ciao
beausingurlamasamea întreabă: