| AlexTeYubeste315 a întrebat:

vreau sa spun dinainte ca dau funda
E vorba de o fata (prietena) adica suntem amici, si... vreau sa ii zic daca vrea sa fie prietena mea si ea e ocupata cu prietenele ei si... nu prea am cum sa ii zic

CEVA SFATURI?

Răspuns Câştigător
| WhisperSsS a răspuns:

Alohaa!
Draga Alex, daca sunteti prieteni este foarte bine. Dupa cate ai spus sa inteleg ca tu vrei ceva mai mult? Deci. Daca ea sta mai mult cu amicele ei asta nu insemna ca vrea sa te neglijeze. Probabil o face fara sa isi dea seama.
Eu nu inteleg de ce nu vorbesti cu ea pur si simplu. Ii spui ca iti pare draguta si ca ti-ar placea sa petreceti mai mult timp impreuna. Sunt sigura ca daca o abordezi cu mult calm si cu multa rabdare vei obtine rezultatele dorite. Sa sti ca felul cum abordezi o fata spune multe. Nu trebuie sa te grabesti. Lasa timpul sa vorbesca. Oferai atentia ta, dai de inteles ca o vrei mai aproape. Incerca! Nu te da batut.
Fii insistent dar nu enervant. Ai multa grija de tine! Sper ca totul o sa fie bine. Capul sus si zambeste! Daca ai incredere in tine totul e posibil... Pana la urma limita e cerul, nu? happy

4 răspunsuri:
| ale08 a răspuns:

Pai ori ii trimiti un sms si ii spui ca vreti sa va intalniti doar voi doi fara prietenele ei! Si atunci o poti intreba!
Succes!tongue

| AlexTeYubeste315 explică (pentru WhisperSsS):

Waaw multumesc frumos de raspuns, chiar stiii sa dai raspunsuri bune multumesc inca o data
Mi-a dat numarul ei de telefon :X

| WhisperSsS a răspuns (pentru AlexTeYubeste315):

:X
Ma bucur nespus de mult sa aud asta... Dar eu n`am facut nimic, tu esti cel care a vorbit. Tie ar trebui sa iti multumesti!

| SmileLife a răspuns:

Trebuie sai atragi atentia sa incerci sa comunici cu ea... daca chiar o iubesti o sa fii in stare sa faci ce doresti...