Pai : amore, ingeras, amo, tauras, bombonel, bombonika dulce, gurita, gurita dulce, iubire mea, inimioara mea. fundoi?
Esti prietenă cu Adrian Năstase? Că el e bombonel.
Ce zici de, ingeras, puitz, puisor, dragul meu, iubi, prostut uneori cind e trist etc.
Maimuţă,Maimu,Boule,Animalule,Porcule,Iubi Dubi,Porcoiule,Puţă.
Ştiu că nu sunt tocmai ''umane''unele dintre ele, dar ni se par simpatice, mai ales că amândoi urâm alinturile siropoase gen :iubire, sufleţel, puiuţ. Bleah.
Haha, asa si la noi
De acord cu tine
Hmm` Cand e vorba de alinturi ma descurc foarte bine, asta vad pe fata lui :]]. Pai sunt multe si in general imi vin pe moment. Cele mai des folosite ar fi : Bebe, My little bbe, Pisii, Iubire. Dimineata primul meu mesaj pe care il trimit contine : " Good morning sunshine". Sau : ubilee :]], sufletel, mami. etc
Eu nu imi strig niciodata prietenul pe nume ii spun puisor, incearca sa te alinti si u in timp ce il alinti gen:puiul mai mare nu da un pupic puiului mai mic? sau iubesti puiul? cine e puiul meu? sau cine iubeste puiul mai mult decat mine...:* in loc de pui poti sa pui ce vrei tu. succes
Eu il alint ingeras sau baby uneori bebe, gandacel, ursulet, iubirici, iubitel, sufletel, motanel, pisicel, pisoi, pisoias. mult noroc dar nu cred ca ti-am spus ceva nou
Angel_8045 întreabă:
alina7 întreabă: