anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall tuturor! Fetelor,voi cum va dezmierdati prietenul vostru? Vreau ceva idei, pentru cele mai frumoase dau fundita!happy

Răspuns Câştigător
| adelolyta a răspuns:

Pai : amore, ingeras, amo, tauras, bombonel, bombonika dulce, gurita, gurita dulce, iubire mea, inimioara mea. fundoi? tongue

8 răspunsuri:
| beYo0o a răspuns:

Eu il alint ingeras happy sau baby uneori bebe, gandacel, ursulet, iubirici, iubitel, sufletel, motanel, pisicel, pisoi, pisoias. happy mult noroc dar nu cred ca ti-am spus ceva nou sad

| Sim0 a răspuns:

Hmm` thinking Cand e vorba de alinturi ma descurc foarte bine, asta vad pe fata lui :]]. Pai sunt multe si in general imi vin pe moment. Cele mai des folosite ar fi : Bebe, My little bbe, Pisii, Iubire. Dimineata primul meu mesaj pe care il trimit contine : " Good morning sunshine". Sau : ubilee :]], sufletel, mami. etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maimuţă,Maimu,Boule,Animalule,Porcule,Iubi Dubi,Porcoiulebig grin,Puţă.

Ştiu că nu sunt tocmai ''umane''unele dintre ele, dar ni se par simpatice, mai ales că amândoi urâm alinturile siropoase gen :iubire, sufleţel, puiuţ. Bleah.big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru adelolyta):

Esti prietenă cu Adrian Năstase? Că el e bombonel.

| Criiistinutsa a răspuns (pentru anonim_4396):

Haha, asa si la noirolling on the floor

| marya1994 a răspuns:

Eu nu imi strig niciodata prietenul pe nume ii spun puisor, incearca sa te alinti si u in timp ce il alinti gen:puiul mai mare nu da un pupic puiului mai mic? sau iubesti puiul? cine e puiul meu? sau cine iubeste puiul mai mult decat mine...:* in loc de pui poti sa pui ce vrei tu. succes

| Marghioalaa a răspuns (pentru anonim_4396):

De acord cu tinesmug

| oliviaaa a răspuns:

Ce zici de, ingeras, puitz, puisor, dragul meu, iubi, prostut uneori cind e trist happy etc.