| deeaa_8990 a întrebat:

Salll.credeti ca pentru fiecare persoana din lume este un suflet-pereche? sau nu?

Răspuns Câştigător
| Gabriella_1938 a răspuns:

Da eu cred ca exista care cineva potrivit pentru toata lumea doar ca nu il gasesti prea usor acel suflet-pereche

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

NU! Bine... şi conceptul în sine de "suflet pereche" nu prea are fundament dar luat ca atare, se poate spune clar că nu.
De ce? Pentru că ce-i al tău NU e pus deoparte. Lupţi pentru el, ai o şansă să obţii... nu faci nimic, în mod cert nu primeşti nimic şi nu există nimic pentru tine!

| Libelle a răspuns:

Sunt mai multe femei pe pamant decat barbati asa ca...
totusi, suflete pereche exista dar pe unele le despart timpul, spatiul. e imposibil sa nu existe pereche de doi oameni care sa aiba foarte multe lucruri in comun, pentru care tot ce e imposibil sa le para posibil impreuna. dar deseori nu se gasesc.nu poti spune nici la 70 de ani ca sotul tau e sufletul tau pereche.de multe ori au aparut neintelegeri intre ei. dar cand ii vezi tinandu-se de mana la varsta aia si facnd lucrui impreuna, poti spune ca acelor oameni le-a fost detinat sa se iubeasca, sa fie suflete pereche.

| Razvan a răspuns:

Bineinteles.Eu deja l-am gasit.Pacat ca el inca nu si-a dat seamaoh go on

| Ирина19 a răspuns:

Posibil, nu mai stiu, credeam asta, dar vezi ca sunt unii care ramin singuri toata viata din pacatesadsa speram ca no sa fie asta in cazul nostru.

| Angelina01 a răspuns:

Acolo in lume exista cineva pentru fiecare dintre noi, nu iti vei da seama ca o persoana anume este sufletul tau pereche dar asteapta si ai sa vezi ca toata lumea isi are sufletul pereche

| LittleTweety_6502 a răspuns:

Cred ca sunt mai multe suflete pereche, sexul in 2 e prea boring

| mnia a răspuns:

Salut! Nu, nu cred ca este asa... unele persoane pur si simplu doresc sa fie singure.

Întrebări similare