E cumva "normala" indragosteala asta in grup,in special la varsta ta.
Ai nevoie de afectiune,de alt fel de afectiune si orice atentie oricat de mica din parte unuia pe care il simpatizezi,tinzi sa o transformi in altceva.
Nu te pacali singura,baiatul respectiv este dator sa fie foarte atent la gesturile voastre,sa previna orice accident si orice ranire.
Ca sta de vorba cu tine in mod special,in pauze,poate insemna ca esti una din sportivele langa care se simte in siguranta,esti prea mica(dupa parerea lui) sa te gandesti la dragoste si posibil sa fii si o sportiva buna.
Sau dimpotriva,nu esti o asa de buna sportiva si incearca,in felul lui,sa te incurajeze.
Trebuie sa stii ca sportul pe care il faci te ajuta mult si in modul tau de gandire,vei intelege asta in cativa ani.
El,probabil are centura neagra cu doi,trei dani,poti fii sigura ca tinuta lui morala este deosebita,nu si-ar permite niciodata sa gandeasca in felul in care iti imaginezi tu.
Asa ca,incearca sa nu cauti intelesuri ascunse in gesturile lui, omul nu-si face decat meseria.
Sper ca ai inteles, nu e nevoie sa te indragostesti de "sabum nim" al tau!
Nu stiu ce sa zic.dar nu cred ca este ceva.gen ingragosteala
Pur si simplu meseria!
Sa isi bage mintile in cap daca nu vrea sa aiba probleme... el are 20 de ani tu ai 12... de aici dedu tu cam unde vroiam sa ajung. Si tu ar fi bine sa iti bati capul cu problemele tale, pentru ca esti inca mica, ai grija de scoala/lectii si asa mia departe, am vazut pe TPU multe fetite cu onoarea stircata din cauta unui baiat mai mare (18++). Si clar te ajuta ca a vazut probabil ca le ai cu stilul de lupta si a vrut sa te invete mai bine, de unde nu sti ca a fost pus de profesorul tau sa ca se ocupe mai bine de tine? Cius! Ai grija!
Fara suparare dar nu mai visa ca o sa fi cu el ca e cam mare varsta lui fata de a ta el 20 iar tu 12 cat de draguta oi fi tu esti doar un copil ca tea prins cand erai sa cazi sau vorbesti cu el in pauza asta poate ca va leaga un sentiment de prieteniesau ca s-a uitat la tine in alt fel asta stie doar el la ce se gandea dar oricum nu se gandea sa stea cu tine ca naiba e diferenta de 8 ani daca era de 3-4 ani mai ziceam
Pai, eu cred ca te ajuta doar asa pur si simplu, fiindca el e sau a fost un fel de inlocuitor pentru profesor. Ai 12 ani si el 20, e o diferenta cam mare intre varstele voastre deci nu cred ca e vorba de atractie daca te-ai gandit la asta pana acum. + ca baietii de 20 de ani se uita la fete care sunt de varsta lor sau de 16-19 ani dar cum sa zic nu cred ca se uita la fete sub 15 ani sau nah...depinde de el.
Daca se uita intr-un fel cum spui tu inseamna ca e un dobitoc in stare sa f.a pana si copilele minore.Toate ne-am indragostit cand eram mici de profesorii nostri dar ei nu-s sanatosi la cap daca se incurca in asa ceva.atractie fata de un copil nu exista asa ceva, poate doar pedofilie.tu vezi-ti de cursurile tale daca nu vrei sa intri si tu si el la belele, de la varsta asta iti arde de prostii?
Pai, ce sa fie, daca te vede ca si o femeie, pardon copila frumoasa, el fiind major, daca isi pune mintea cu tine inseamna ca nu e tupeist cu fete mai mari. S-ar putea sa te placa, poate ai un corp super. tu stii.
Mai eu zic ca nu crede nimic, esti o fata de 12 ani, totusi, el are 20.