Nu iti va raspunde fata in fata. Cred ca fata te place, dar sunt oameni carora nu le place sa admita acest lucru. Nu o mai intreba, spune-i tu ca o placi si fa-i complimente. Apropie-te de ea, incearca sa o iei in brate, invit-o pe afara. Ia-o usor, ai rabdare cu ea.
Tu esti prost sau esti prost? I-ai zis ca iti place de ea si te-ai trezit cu ea la usa ( ghici de ce a venit la tine?=> un indiciu.o mananca). Si evident tu nu i-ai dat ce are nevoie si ai inceput sa aberezi de relatii si sentimente si foste relatii. Cu alte cuvinte, tu nu vezi ce este in fata ochilor! (si PS: ti-ai ratat sansa sa o ai ) Ce faci tu acuma este sa o sufoci, sa o stresezi. Daca te-a placut destul de mult incat sa vina la tine acasa, sa fie dispusa sa se arda cu tine din start, e clar ca acum nu mai simte decat nervozitate in ceea ce te priveste pe tine. NIMENI nu suporta stresantii!
Te place si asta este clar. Daca evite sa-ti spuna raspunsul la intrebare. In plus esti,, baschetbalist", iar fetelor care joaca baschet de obicei le plac baietii care joaca baschet. Sspun asta din propria experienta. Bafta!
Relaxeaza.te omule, nu, nu o stresez, recunosc sunt super curios, am mereu tentatia sa o intreb, daca nu vb cu ea imi zice ca ii pica rau, la modul ca nu vreau sa mai vb cu ea, ma intreaba ce fac pe facebook, nu nu cred ca sunt stresant, dar nu stiu cum sa o abordez ma intelegi? Uite, am nevoie de niste sfaturi sau pareri, daca vrei sa fii asa, nu mai raspunde omule, oricum o parte din raspunsul tau e super adevarat, doar am nevoie de incurajari :/
Poate a cunoscut alt baiat mai atragator sau cu mai multa deschidere intre timp.
tu mai incearca din cand in cand asa cate o gluma cu specific de reproducere vezi ce zice...