| leXuu44 a întrebat:

Salut :3

Azi am aflat ceva care ma cam bagat in 'ceata' sa zic asa.
Am aflat ca unele femei pot sa isi piarda virginitatea prin simplul fapt facand spagatul -.-. Poate sa imi explice cineva cum? si daca este la fel ca la cineva care a intretinut act sexual?
Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.
Astept raspunsuri puppy dog eyes FUNDA :*

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai inteles bine, dar asta se poate intampla numai daca pe suprafata cu pricina se gasesc cele necesare acestei operatiuni. Sper ca si tu ai inteles ceea ce am dorit sa-ti spun.

| LisaZafre a răspuns:

Se poate, dar numai daca fata a inceput practicarea spagatului dupa varsta de 10 ani, cand himenul deja este complet format.Astfel,prin exercitiile pentru/de spagat, acesta se intinde, jungand chiar la despridere completa.

| costelus25 a răspuns:

Virginitatea inseamna : fara contact sexual, deci pana nu intretii raport sexual te numesti virgin/a... cat despre ce ai spus tu cu spagatul Da se poate rupe himenul

| leXuu44 explică (pentru LisaZafre):

O sa se vada cu ochiul liber?

| Alcyon a răspuns:

Hai mai, ce naiba? laughing Auzi, sa te dezvirginezi facand spagatul! Cati ani ai?

| SebastianCMT a răspuns:

Este posibil datorita solicitarii lui cand faci spagatul dar nu e nimic dureros...

| shadow72 a răspuns:

Esti virgina pana il bagi pe necuratu in tine...pana atunci poti sa indesi facaletu, castravetii plus jumate de bucatarie, sa faci spagate si sfori ca tot virgina asti

| sofisis a răspuns:

Virginitate propriu zisa nu are nici o treaba cu ruperea himenului... cele doua insa de cele mai multe ori coincid(ruperea himenului cu pierderea virginitatii) dar nu e regula.
Esti virgin pana in mom cand ai orice fel de contact sexual (anal, oral, normal)