Eu zic că nu merită nici să te mai uiţi la ea te ia de fraier pe scurt stai calm ca mai sunt fete in lumea asta
Nu are net ca sa inchida asta prea curand si stie intr un fel dar care este parerea ta
Buna ti-am citit povestea. Eu zic sa ii dai si o a doua sansa dar de data asta sa ai grija mare si sa fi foarte atent pentru ca daca ti-a facut asa se va repeta si pentru a doua oara si nu merita ca dupa aceea vei avea tot tu de suferit eu sper ca te-am ajutat :*
Incep asa, iti iert scrisul pentru ca imi dau seama ca nu iti poti stapani nervii, oricum mi-a placut..asa deci.tu chiar vorbesti serios?! tu vrei sa fii cu una ca ea? adica plm..va despartiti si in secunda urmatoare e cu altul. dupa iti spune ca vrea sa fie cu tine, dar cand e ala langa ea iti spune ca nu vrea sa mai auda de tine..doamne fereste.dar trebuie sa ai putina mandrie, vrei sa te faci de rasul tuturor? pentru ce? pentru una ca ea? frate sunt nu stiu cate fete cu care poti fi si tu te tii dupa ultima panarama? da-o naibii de treaba. daca te mai tii dupa ea jur ca vin si te plesnesc de ciuda
Lol, se putea scurta putin dar nu conteaza asta
Eu zic ca intai sa vorbesti cu prietenul iubitei (sa ii zicem Bob - e si asa destul de scris- ), deci vorbeste cu Bob si fii sigur ca s-a despartit de ea ( viceversa) ca de data asta sa nu mai pici tu de prost... vezi tu cum iei legatura cu el
si spune-i ce si cum sta treaba
dupa ce te asiguri ca totul e OK cu Bob vorbeste cu ea si (daca tie inca iti place de ea / o iubesti ) spune-i ca vreti sa va impacati, da de data asta fi ceva mai atent macar la inceput... odata ce te impaci cu ea fa tot ce poti ca sa o cuceresti ca sa zic asa, sa nu mai vrea sa plece
Succes
Nu imi place sa imi rezolv problemele cu pumnul si nu ala e vinovat ea este ca aceptat
Sper ca nu se uita pe contul ei, dar poti sa faci un cont yahoo mess ( fake) fals cu numele ei, spunandu-i lui Bob cum l-a botezat Skeez pe actualul prieten al fostei prietenei tale ca nu il mai placi, ca nu se potriveste cu tine, etc etc, bineinteles, de pe contul fals cu numele ei, totusi, stiu cum e sa fii tradat si imi pare rau pentru tine, succes, incearca totusi sa nu o bagi in pericol pe pr ta si incearca sa nu vorbesti prea vulgar cu Bob sau prea prea, vorbeste cum ar vorbi ea cu el, expresii, prescurtari, viteza etc
Daca o iubesti cu adevarat, incearca totusi sa vorbesti mai intai cu ea, de ce a vorbit atunic cand ai sunat-o si ea era cu Bob, si daca vrea ori numai cu tine ori deloc, dar totusi ai grija cum vorbesti cu Bob ca din cate stiu eu s-ar putea sa iasa rau, dar totusi, incearca sa-l intrebi cate ceva, intreaba niste prietene de-ale fostei pr tale si totusi si daca e sa vorbiti voi 2, cheam-o si pe ea. ea va decide, mi se pare corect, dar eu zic ca nu te merita, o data ce tu chiar tii la ea, ea te-a tradat, stiu cum te simti, si eu m-am simtit la fel, doar ca la mine a fost mai complicat si nasol, dar totusi, daca este sa o recastigi, incearca sa o spionezi cand nu e cu tine sa vezi daca umbla cu ala, sau incearca sa ii iei telefonul spunandu-i ca te uiti sa vezi ce muzica mai are dar tu sa te uiti prin mesaje si apeluri, succes, dar daca o recastigi, cum am mai spus sunt foarte mari sanse sa o pierzi iar.