Aşa este prima oară când ai drag de cineva..toate bune şi roz iar când îl ai sau o ai lângă tine totul e banal, parcă nu mai ai pentru ce să lupţi că ai obţinut ceea ce îţi doreai, nu mai e aceeaşi satisfacţie să vorbiţi ca în primele zile, mi s-a dus şi mie interesul când vorbeam des cu un băiat. Când vorbeşti des cu persoana respectivă nu mai e acelaşi lucru, devine banal, nu mai aveţi subiecte de discuţie..Probabil s-a plictisit, nu ştiu ce să spun. Cel mai bine e să vorbeşti afară deschis cu ea, deoarece voi doi ştiţi cel mai bine cum merge relaţia voastră, noi, cei de pe TPU nu ne putem da cu părerea aşa la nimereală.
Baftă!
Intr-un mod cat mai politicos ai putea sa ii pui cateva intrebari cu privire la schimbarea aparuta in relatia voastra. Succes.
Relatiile astea la distantă sunt din start sortite esecului, nu merg. Trebuie sa o cunosti bine pe fată, sa vorbesti cu ea față in față, nu pe facebook, aia nu e relatie.
E din acelasi oras, ne vedem in aproape fiecare zi, si am reusit sa o cunosc destul de bine, eu pe ea cat si ea pe mine.
E clar ca ea te-a crezut altfel, iar acum ca te-a cunoscut exact cum esti (sentimental) nu mai se simte asa de atrasa de tine.
Poate iti vine greu de crezut dar cred ca 80% e asa cum spun.