Da, este posibil sa o fii lasat insarcinata, deoarece aveai sperma pe teava, ramasa de la prima partida sexuala, care s-a scurs involuntar la a doua partida sexuala, putand lasa fata gravida, imediat. Singura conditie fiind ca fata sa fie in perioada fertila.
La 2 zile dupa menstruatie nu este inca in perioada fertila, deci sanse minime.
In orice caz, ce ma surpinde este incredrea pe care o ai sa faci sex neprotejat nepasandu-ti de HIV, sifilis, blenoragie, clamidia, hepatita B si C samd, mai ales ca fata se apare ca a mai avut acte sexuale neprotejate, deci dornica sa imparta cu tine, toate bolile pe care le are.
Da, este posibil sa fi rămas însărcinată, mai ales dacă ai avut acea ejaculări precoce pe care de obicei nu o simți, așteaptă pana va fi ea în acea perioada sa vezi dacă ii vine sau nu, și dacă din nefericire a rămas însărcinată vedeți de comun acord ce faceți în acea situație, eu nu vreau sa te sperii în vreun fel, dar dacă ai făcut asta măcar sa îți asumi faptul ca nu te ai protejat, și încă un sfat pe care ți l dau, chiar dacă doamne ferește ejaculezi în timpul sexului neprotejat în vreo fata, nu cumva sa ii dai pastilă de a 2 a zi, e cea mai periculoasa pentru ea. Sper ca te am ajutat nu te am speriat mai mult
Intre un copil nedorit si pastila de a doua zi ce e mai preferabil? Sau poate preferi un chiuretaj mai tarziu ca sa creasca sansele de a ramane infertila.
Cine a spus ca baiatul nu simte ejacularile precoce. Le simte si realizeaza ce se intampla doar ca nu le poate amana inca (de aia se numesc precoce pentru ca apar inainte de actul sexual, sau imiediat dupa ce a inceput, datorita excitabilitatii sporite)
Fiind la a doua zi dupa ciclu sansele de a ramane insarcinata sunt minime, dar sunt.
Sfaturi pentru cel care a postat topicul.
1 intotdeauna cu prezervativ indiferent de ce zice partenera
2 pentru intarzierea ejacularii sunt mai multe metode in functie de ce cauzeaza. Daca e pe fond fizic (stimuli prea multi si senzatii prea intense) le poti limita folosind 2 prezervative, evita pe cele lubrefiate, daca e pe fond psihic, cand simti ca mai ai putin si finalizezi te opresti si respiri rar si adanc 10 secunde. Ajuta si daca in timpul actului te gandesti la ce teme ai de facut, lectiile de la scoala, ce ai mancat dimineata, etc
Nu contest ce zici tu, dar crede ma ca sunt riscuri mult mai mari ca de la o pastila sa nu mai poată avea copii în toată viata ei decât la un avort. Te poți documenta mai mult de acea pastilă și poți vedea părerea doctorilor despre ea și îți vei da seama ce face și ce conține
Întotdeauna exista un risc. Dacă după primul număr nu ai urinat și după ai continuat sa faci sex neprotejat, tot exista riscul sa mai fie spermatozoizi pe canalul urinar și o poți lăsa însărcinată.
Are timp 24h de la alimentarea cu iaurt alb sa isi administreze pastila de 2a zi apoi scapa de sarcina
Mulțumesc de răspuns!
Fata a zis că a făcut-o decât cu un singur băiat pana atunci șanse mici sa fii preluat vreo boala, dar nu inexistente.
La ce frica s-a băgat acum în mine, nu voi mai baga penisul niciunde fără prezervativ!
Nu, nu am urinat, deși îmi venea, greșeala mea.
Mersi pentru răspuns!
Cel mai probabil fata are un ciclu menstrual de tip REGULAT si ciclul are intotdeauna o lungime mai mare de 25-26 de zile si in acest caz fata stia in mod precis si absolut sigur ca este in zilele PERIOADEI INFERTILE a ciclului menstrual si din acest motiv este cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina chiar si atunci cand sperma este ejaculata intentionat in vagin.
Poti fi convins ca fata era foarte bine documentata si informata din moment ce a fost surprinsa de comportamentul tau ezitant.
Ea stia foarte precis ca nu poate sa ramana insarcinata fiindca poti fi absolut sigur ca nu a procedat astfel pentru prima data.
Multa sanatate!
Mulțumesc pentru răspuns.
Da, asa îmi părea atunci dar și acum, ca este bine informata.
Adică nu am prrimit niciun semn de îngrijorare din partea ei până acum deși vorbim pe fiecare zi.
Stai linistit, nu se ramane asa usor gravida. Dar un sfat si din partea mea, n-o mai face fara prezervativ
Eu zic sa te desparti de ea.
Se amuza cand iti puneai prezervativ. Pentru mine chestia asta e dubioasa rau. Nu as vrea sa stiu cati tipi cu care a facut sex nu si-au mai pus prezervativ cand a pufnit-o pe ea rasul.
Nu e unul, cum zice ea, sigur.
Daca actul sezual a avut loc la doua zile de la terminarea menstruatiei, nu poate sa ramana gravida. Perioada este nefertila.
O fata care a avut deja experinte sexuale, nu iti va spune ea niciodata ca a avut mai multe de una, ca nu vrea sa o crezi curvulita. Si apoi, daca ea prefera sexul fara protectie, nu ma indoiesc ca ar avea si boli cu trasnmitere sexuala.
Nu suntem împreună.
Ea îmi da de înțeles ca ar vrea totuși, dar eu nu, oricum asta e deja altă discuție.
Mie îmi păsa numărul de persoane cu care a avut ea contact sexual pentru protecția mea personala nu pentru ca as vrea sa creez o relație cu ea.
Nu o cunosc îndeajuns de bine încât sa știu daca minte sau nu.
O persoana apropiata eidar și mie mi-a confirmat ca decât cu un băiat a avut contact sexual. Dar acum. who knows
Sanse de sarcina vor exista mereu, daca o faceti neprotejat
Sfat : Folosiți prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!
Ea rade, dar dupa ramane gravida si face avort...si nu stiu ce parere ai daca asa despre acest lucru.
Nu este iubita mea, și nici vreo prostituata
O fata random pe care am întâlnit-o printr-un prieten, amandoi dornici sa facem sex deoarece ne găsim atractivi unul pe celalalt
Mulțumesc de răspuns!
Sigur voi folosi prezervativ de fiecare data pe viitor.
Salutare, De curand o noua moneda digitala a aparut, ea se numeste Pi si este dezvoltata de catre prefoseri ai Universitatii Standford, cu peste 10 milioane de membri din toata lumea. Puteti downloada aplicatia Pi Network si puteti folosi codul de invitatie Petre08, si veti primi un Pi :smile: (spor la minat)