| andrei478678788 a întrebat:

Salut acum 3 luni sau 16 saptamani am fost la o prostituata de 19 ani si am folosit prezervativ 2 3 lei destul de ieftin iar astazi am avut o stare slaba de oboseala dar cand am iesit pe afara nu am mai avut nimic si imi este frica sa nu fii luat hiv, tin sa presupun ca sexul orar a fost facut tot cu prezervativul, nu avea ceva sangerari va rog frumoa sa ma ajutati chiar nu imi doreac o boala

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o fost făcut protejat nu exista nici cea mai mica îndoială sa ai HIV se exclude complet. starea de oboseala are alte cauze, i se întâmpla oricui să mai fie obosit din când în când. Frica ta mă duce cu gândul la o ipohondrie...așa se manifestă daca ești deștept ignori aceste gânduri fictive.

8 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Daca ai făcut protejat... Ai șanse de 95% sa nu ai nimic.
Daca zici că a fost protejat, nu ai de ce sa îți faci griji.
Totuși poți oricând să faci o analiză de sânge

| andrei478678788 explică (pentru anonim_4396):

A fost un prezervativ ieftin si de aceea m-am intrebat dar iti multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru andrei478678788):

Daca nu s-a rupt în timpul felatiei sau penetrării vaginale nu ai de ce să îți faci griji. happy

| andrei478678788 explică (pentru Crackman):

Iti multumesc si tie!

| Sofer a răspuns:

Nu îți mai fie frica ca nu ai luat nicio boala dacă te-ai protejat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai frate, si daca e sa ai ceva noi nu suntem Dumnezeu sa te scapam, ce ai cautat la curve?
Daca e sa ai Sida ai belit-o, nu se trateaza, a meritat sa mori de sida pentru 5 minute de sex cu o curva? Zic si eu... tu stii.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci griji, atata vreme cat ai folosit prezrevativ.
Starile de oboseala sunt de la noptile pierdute, de la nesomn, nu de la sex cu prezervativ.
Culca-te la 9-10 seara si dormi 8 oer pe noapte, sa vezi cum nu mai esti obosit.
Pierderea orelor de noapte iti da peste cap sanatatea!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu ar trebui sa fie probleme daca totul a fost protejat. Numai bine si multa sanatate! ^_^