| Anonim959 a întrebat:

Salut, acum 3 zile iubita mea mi-a zis ca ne despartim ca a suferut prea mult si ea si eu din vina distantei si din vina geloziei mele prostesti n-am reusit sa me dezatasez de ea si tot vorbesc cu ea, dar ea imi zice ca vom vedea vineri cand o sa ne intalnim (cand vin acasa) daca mai are sentimente pentru mine.
Nu stiu ce sa mai cred, ma amana pana vineri, nici nu imi zice sa o las in pace, dar nici nu imi prea da dovada ca ma mai iubeste.
Voi ce parere aveti?
Eu o iubesc enorm

13 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci are nevoie de o zi anume sa vada daca mai are sentimente pentru tine? Pai cum vine asta?

Nu mai rezista din cauza distantei? Nu prea asta ar fi motivul. Motivul ar fi ca poate s-ar simti mai bine sa stea cu altcineva mai aproape decat cu cineva care este la o anume distanta. Acum privind acel "oarecare"... te las pe tine sa analizezi problema. Daca ai fi mai aproape nu ar mai zice asta? In cazul ca nu, atunci ma gandesc ca vezi relativitatea.
In cazul ca da... eh, asa nu o sa stim niciodata aparent.

O iubesti enorm? Sau doar esti atras de ea? Iubesti pe cineva care nu te iubeste? Sigur nu faci o confuzie de sentimente?

| Freya1 a răspuns:

Cred ca fata cumva s-a plictisit de relație asta la distanță și se gândește ca mai bine nu o mai are de loc decat sa se chinuie.Intra-adevar,daca amână până vineri si mai vorbeste încă cu tine clar ca nu e 100% convinsă că vrea sa te lase.Asa ca daca vrei sa o mai păstrezi, fa ceva sa fi langa ea.

| Anonim959 explică (pentru Freya1):

Pai de vineri ii voi fi mereu aproape, daca mai vrea sa continuam
Nu ne va mai desparti distanta
Ea s-a saturat de certurile din vina distantei, aproape zilnice timp de 3 luni
O cred, dar nu pot renunta la ea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Vina este a ta. Te iubești pe tine însuți enorm și asta provoacă gelozie, o iubești ca pe un oblect proprietate personală.
Eu zic că e gata.
Alta la rând. și gelozia, care este bună în doze mici, mai renunță, mai atenuează, căci distruge relațiile.

| NarcisIfrim a răspuns:

Asculta ce iti zic si iti va fi bine.O vrei inapoi?
Atunci las-o in pace bro.Nu o mai cauta, nu ii mai scrie.
Tu poti sa suferi sa te rupi, sa simti ca nu mai ai aer.Dar nu o cauta.Asta daca o iubesti si daca mai vrei o sansa la ea.
Nu mai fii disperat si da-i timp, si isi va da seama daca sa se intoarca sau nu.Pur si simplu nu mai exista pentru tine.Fa asta si te va cauta ea.

| TFL007 a răspuns:

Te amana ca pe camatarii ahhh laughing) nasol moment, uneori ma gandesc ca astia singuratici nu vor fi nevoiti sa treaca prin asa ceva, un lucru bun pana la urma

| Freya1 a răspuns (pentru Anonim959):

Păi cum ati inceput voi relația, unde ai fost tu?

Am petrecut 3 luni impreuna, si 3 plecat in afara... si 3 luni am vorbit zilnic, pana in ultima saptamana... vorbeam cu orele

| TFL007 a răspuns (pentru Anonim959):

Nu inteleg exact ati petrecut 3 luni impreuna si 3 ai fost plecat in afara si ai tinut legatura cu ea online! pai nu e evident ce s-a intamplat in alea 3 luni ''online''

| TFL007 a răspuns:

Eu-s de parere ca nu ar trebui sa pastrezi legatura cu ea daca va despartiti, intotdeauna va stii foarte bine cum sa te sensibilizeze la nevoiebatting eyelashes

| Freya1 a răspuns (pentru Anonim959):

În 3 luni de relație nu a apucat să aibă cine sti ce sentimente, iar daca ai mai si plecat 3 e clar ca sa convins că nu are.

Ea mi-a zis ca de 1 an tot a incercat sa fie cu mine si a reusit, am fost 3 luni si 3 despartiti si gata
Si stiu si eu bine ca tot imi dadea mesaje demult

| Hehdhdjeheh a răspuns:

Dacă problema e gelozia ta trebuie doar sa stii ca oricât de gelos esti tu si protectiv, dacă vrea da te înșele o va face. Încerca să vorbești cu ea sa iti mai dea o șansă