anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,acum doua zile m-am urcat in autobuz spre liceu, dar ce sa vezi a mai urcat o fata (din acelasi liceu) care s-a pus fix langa mine pe scaunul din autobuz, desi eram pe locurile din spate si mai erau multe locuri libere pana la mine.De multe ori frecventam acelasi autobuz cu care ne intoarcem spre casa si observ ca ma soarbe din priviri, ba chiar s-a bagat in vorba cu mine la un moment dat, desi are prieten pare cam ciudat. Voi ce parere aveti, vrea doar sa ma cunoasca sau filtreaza indirect cu minehee hee(scuzati exprimarea)?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Extraordinar, de ce nu ai intrebat o pe ea? Ce crezi ca noi sunte m clari vazatori? Sa ghicim?

| MihaiMih2000 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Daca asa o fi inseamna ca e curva csf

| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi trebuit sa o intrebi pe ea. Insa exista si posibilitatea ca pur si simplu sa se fi asezat langa tine cu intentia de a se considera, sau simti intr-o relativa siguranta, inducand impresia ca nu este singura. big grin

| anamaria82726 a răspuns:

Sa stii ca nu neaparat. Voi baietii aveti foarte des impresia ca va plac toate. Nu neaparat in cazul tau. Eu de exemplu ma mai asez in autobuz langa persoane pe care le stiu mai mult din priviri(ca in cazul tau) doar fiindca mi s-a intamplat sa se aseze golani langa mine cand era loc si prefer sa caut eu o persoana langa care sa stau. Si daca vorbeste cu tine inseamna probabil ca vrea sa fie sociabila. Noua fetelor ne place sa fim..placute chiar daca nu suntem interesate de o persoana fiindca vrem permanent atentie. dar cine stie..acum nu pot sti exact ce ti-a zis

| consilierguru a răspuns:

Daca te mai intalnesti cu ea si te baga in seama intreab-o ce are de gand.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca vrea o relație cu tine.