Eu cred ca ar trebui sa-i marturisesti sentimentele tale si sa-i spui ca stii ca si ea are sentimente pentru tine si ca ai vrea s-o luati cu pasi mici mai intai ca prieteni iar apoi sa vedeti daca puteti avea o relatie iar daca nu sa ramaneti amici. Speranta moare ultima si incercarea moarte n-are, nu uita! Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Daca fata este cu alt baiat nu ai ce sa faci, respecta-i intimitatea si nu incerca sa o desparti de actualul prieten, daca ai noroc ca ea sa se desparta nu-i spune din prima ce simti pentru ea, las-o sa-i treaca din suparare si incetul cu incetul iti destanui ce ai pe suflet
Cum adica..sa spui te iubesc..si sa te combini cu altul? poate vrea sa vada ce reactie ai, sa vada daca tii la ea si daca nu spuneai acel te iubesc la misto deci vb cu ea!
Acel "te iubesc" nu cred ca a avut cu adevarat o incarcatura emotionala din parte ei din moment ce a renuntat la tine cu atata usurinta si a ales o alta persoana. Cred ca o pentru o iubire sincera se lupta, se fac sacrificii, se tolereaza reciproc. Din pacate in zilele noastre se sustin foarte multe sentimente care nu reflecta intru totul realitatea, de aceea cred ca este foarte important sa ne dam seama la timp, pana nu e prea tarziu si ramanem cu rani ce cu greu se vor mai vindeca
Acum nu este cu nimeni, iar acea faza cu "te iubesc" a fost acum mai bine de un an .
00Andreea008 întreabă: