anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, acum o luna am întâlnit o fata care prima data mi-a zis ca are 15 ani(eu am 19) și acum câteva zile am aflat ca ea de fapt are 13 ani doar ca m-a mințit ca sa fie împreuna cu mine, mama ei este de acord cu noi sa fiim împreuna, ce ziceți este ok?

18 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Ea la 13 ani e cam mica,
Tu la 19.risti foarte mult in caz că vrei să faceți sex. Ai grija

regis
| regis a răspuns:

Sa fiți împreună nu e nici o problemă.
Eventualele raporturi sexuale intra insa sub incidența codului penal si chiar nu e se gluma cu asta.

| MarianWLF a răspuns:

Este in regula dar nu faceti prostii, totusi la 19 ani ai tai ar trebui sa alegi ceva mai apropiat de varsta ta.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Depinde ce înțelegi prin "împreună".

| dullcat a răspuns:

Asa cum am raspuns anterior, raspunsul e nu.

| Emilian65 a răspuns:

Stai cuminte și lasă fata sa mai creasca!

| siriusblack98 a răspuns:

Mirosi a pușcărie și a pedofil. E un copilaș de 13 ani, bulangiule, tu marși la muncă și ea la școala generala. Nu contează ca are 13/15 sau 17. E minoră! Băi ce bine va face justițiarul de Berceni ca va pescuiește de pe internet cu conturi false și după va da pe mana poliției. Eu daca te cunoșteam personal, efectiv te jucam in picioare in secunda doi.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Hell no.
Nu este destul de dezvoltata fizic si psihic.
Am o impresie ca e de la tara, ca numai pe acolo e conceptia asta sa se f**a si sa se marite cat mai repede posibil.Adica mama sa scape de grija ei.
Pe la 17 ani va fi destul de dezvoltata pentru sex.
Acuma, ia gandeste-te, daca faci sex cu ea si nu ii mai convine de tine ca nu faci ce vrea ea, poate sa te bage la puscarie(act sexual cu un minor).
Sunt convinsa ca sunt alte fete mai apropiate de varsta ta.

| Gino202 a răspuns (pentru dragodana):

Nu m-am referit ca mama ei este de acord ca noi sa facem sex, ma refeream ca este de acord sa fiim împreuna atât timp cât ne iubim și ținem unul la altul

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Adesea adolescentii denatureaza adevarul. 13 sau 15, tot un copil este si daca vei avea relatii intime cu ea, s-ar putea sa suporti rigorile legii.
Eu mi-as cauta pe cineva apropiat de varsta, pentru a nu avea probleme.
Oricum, fetele vor baieti mai maturi. Acest lucru este de cand lumea, pentru ca ele se maturizeaza mai repede. Asa se spune. Uneori, te maturizeaza viata.

| Gino202 a răspuns (pentru LePapillonSurvivant):

și pe mine ma deranjează ca are 13 ani dacă avea 15 mai ziceam dar 13 este cam puțin, dar am început sa țin la ea și chiar și ea la mine, și sex nu doresc sa fac cu ea pentru ca sunt conștient ca pot avea probleme cu legea

| rxbies a răspuns:

Ce ai putea avea in comun cu un copil care nici macar nu a terminat scoala generala? pedo

| Gino202 a răspuns (pentru rxbies):

M-am îndrăgostit de ea fără sa știu ca are 13 ani dacă citeai tot îți dădeai seama

| rxbies a răspuns (pentru Gino202):

Te comporti de parca 15-19 e mai bine LMAO eu una nu m as uita nici la unul de 16 ani. e o diferența de maturitate, nu neaparat de varsta.

| Suspectul a răspuns:

Miroase a puscarie