Salut!
Hell no.
Nu este destul de dezvoltata fizic si psihic.
Am o impresie ca e de la tara, ca numai pe acolo e conceptia asta sa se f**a si sa se marite cat mai repede posibil.Adica mama sa scape de grija ei.
Pe la 17 ani va fi destul de dezvoltata pentru sex.
Acuma, ia gandeste-te, daca faci sex cu ea si nu ii mai convine de tine ca nu faci ce vrea ea, poate sa te bage la puscarie(act sexual cu un minor).
Sunt convinsa ca sunt alte fete mai apropiate de varsta ta.
Adesea adolescentii denatureaza adevarul. 13 sau 15, tot un copil este si daca vei avea relatii intime cu ea, s-ar putea sa suporti rigorile legii.
Eu mi-as cauta pe cineva apropiat de varsta, pentru a nu avea probleme.
Oricum, fetele vor baieti mai maturi. Acest lucru este de cand lumea, pentru ca ele se maturizeaza mai repede. Asa se spune. Uneori, te maturizeaza viata.
și pe mine ma deranjează ca are 13 ani dacă avea 15 mai ziceam dar 13 este cam puțin, dar am început sa țin la ea și chiar și ea la mine, și sex nu doresc sa fac cu ea pentru ca sunt conștient ca pot avea probleme cu legea
Ce ai putea avea in comun cu un copil care nici macar nu a terminat scoala generala? pedo
Sa fiți împreună nu e nici o problemă.
Eventualele raporturi sexuale intra insa sub incidența codului penal si chiar nu e se gluma cu asta.
Mirosi a pușcărie și a pedofil. E un copilaș de 13 ani, bulangiule, tu marși la muncă și ea la școala generala. Nu contează ca are 13/15 sau 17. E minoră! Băi ce bine va face justițiarul de Berceni ca va pescuiește de pe internet cu conturi false și după va da pe mana poliției. Eu daca te cunoșteam personal, efectiv te jucam in picioare in secunda doi.
Este in regula dar nu faceti prostii, totusi la 19 ani ai tai ar trebui sa alegi ceva mai apropiat de varsta ta.
Ea la 13 ani e cam mica,
Tu la 19.risti foarte mult in caz că vrei să faceți sex. Ai grija
Belingot întreabă: