| ANONIM12737 a întrebat:

Salut, acum o saptamana am descoperit ca am smegma pe penis, mi-am dat seama ce e după câteva căutări pe google, am început sa mi spăl penisul zilnic însă tot îmi mai iese câte putina smegma, am observat ca atunci când îl spăl și încep sa l frec, spegma aia iese din preput afara simtind o ușoară iritație(gadilitura) este ok procedeul cu frecatul, ma gândesc ca pot provoca o rana sau ceva în interior, ma gândesc și sa ma duc la medic dar îmi este putina rușine și sper ca spălând în fiecare zi sa scap de problema asta.

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Te sfatuiesc sa citesti aici, cu atentie:

https://www.medlife.ro/......tru-baieti

| Cosmin3412 a răspuns:

Mergi la medic, nimeni de aici nu e in masura sa-ti dea sfaturi.

| vasileparnaie a răspuns:

Dai cu flegma pe el si trece

| ANONIM12737 explică (pentru vasileparnaie):

M am pisat pe tine de râs

| Violleta2022 a răspuns:

Este recomnadat sa te speli zilnic pe penis cu apa calda si sapun ca sa-l ti curat sa nu se irite.
Oricum dupa masturbarea este important sa urinezi si sa te speli pe penis cu apa calda si sapun, tocmai pentru a nu ajunge ca sperma sa se intareasca pe penis fiindca-l irita si apoi chiar miroase cumplit de urat.

| vasileparnaie a răspuns (pentru ANONIM12737):

Ma bucur

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Smegma pe penisul dumneavoastra este normala si este eliberata de glandele sebacee pentru a ajuta lubrifierea organului. Nimic neobisnuit pana aici. Ceea ce este neobisnuit, este faptul ca dumneavoastra nu acordati timp ingrijirii personale. Trebuie ca organul sexual sa fie spalat zilnic cu apa si sapun, usor sa nu intre sapun(spuma) in uretra. Trebuie sa deaclotati penisul si, ideal ar fi, ca penisul sa ramana decalotat. Ca pensiul sa ramana decalotat cere timp si rabdare. Aveti si un avantaj: cand veti avea contact sexual veti termina mult mai tarziu, adica veti prelungi putin placerea dumenavoastra si a partenerei. Ca penisul sa ramana decalotat trebuie sa vi-l decalotati zilnic si sa il purtati pe cat posibil si in chilot decalotat, cat de mult posibil. O sa usture putin pentru ca pielea este sensibila si nu este invata sa se frece de tesatura. Pentru a nu se usca capul pensiului puteti sa folositi un unguent hidratant pentru corp. Masat usor fara a insista, nu vor fi probleme. Cu timpul, purtand pensiul decalotat (sau incercand acest lucru) nu veti mai avea probleme cu acumularea de smegma si cu timpul nici nu veti mai simti disconfortul.
Mai copii, voi nu vorbiti cu parintii vostri? Cu tata, mama poate se jeneaza.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Uite cam asa trebuie sa arate un penis curat si sanatos.
https://commons.wikimedia.org/......d_foreskin

| Anonimboy111 a răspuns (pentru LePapillonSurvivant):

Poate fi de la sperma ramasa pe capul penisului sau de la pipi, spala te de mai multe ori pe zi acolo, il belesti de tot si il curesti