Ar trebui sa te injur d mama focului ca nu ai vb deloc frum cu mine in celelalte intrebare dar...bah du-te la ea sh ai o aventura de o noapte ce e asa rau daca mi'ar propune una pai i'as sh multumii
Daca nu vrea sa aiba o relatie cu cineva, iar tu esti dispus pentru ea, atunci indeplineste-i fetei fantezia si gata. Doar nu stai sa te rogi de ea sa puteti avea o relatie. Cu toate ca nu inteleg genul asta de fete. Nu vrea prieten, dar cauta sa se ****. Problema lor.
Fundita lu revolt, nu
in fine
fata e una care isi traieste viata dk nu vrei o relatie accepta, dar dk stii ca te-ar deranja sa stea si cu altii las-o balta
Poate ca dupa ce ii indeplinesti fanteziile va vrea sa fie din nou cu tine...
Wow ciudata treaba e genul de fata care cauta iubire intr-o singura noapte...mai bine gandeste`te la alte fete daca nu vrei sa ai inima "franta" nu se termina lumea la ea chiar daca ii placi fizicu se pare ca sufletul ei nu e atata de dulce ca si corpul ei acum eu ti-am zis parerea mea si sunt fata oricum take care:* si ai grija de fericirea ta
Pai pur si simplu. ii indeplinesti dorinta. daca nu poti sa fi cu ea.indeplinestei fanteziile parerea mea...acum faci ce vrei