Arata-i ca-l iubesti,dar nu in mod exagerat...
De ce?
Pentru ca dovezile de iubire pot fi de diverse feluri si,la un moment dat,n-o sa mai ai ce sa-i oferi!
"Te iubesc" azi si-l lasi sa te tina in brate,"te iubesc" maine si-l lasi sa te sarute,"te iubesc" poimaine si-l lasi sa-si bage mainile peste tot,"te iubesc" in ziua urmatoare si ce-i mai oferi? Sex? Bine, cine stie, poate ca ajungi si la asta.Pe urma? Ce mai ai de oferit? Inima ta? Poate nu-l interesa decat sexul!
Asa ca,fa pasi mici,nu te grabi,nu are sens.
Il iubesti mult,arata-i ca-l placi.
Il iubesti enorm,arata-i ca-l iubesti.
Nu-l satura,nu-l lasa sa se sature niciodata de tine si dragostea ta.
Iubirea e un joc in care cel ce da cel mai mult, risca cel mai mult.
Prietena ta te-a sfatuit bine, sa-i multumesti.
Dea... e bine sa-i arati, dar sa nu inghiti tot ce-ti spune, altfel o sa pici de proasta. Depinde de relatia dintre voi, nu ar fi o problema daca i-ai arata.dar cei prea mult strica, cum spune vorba din popor
Da-mi un exemplu, citez."e bine sa-i arati, dar sa nu inghiti tot ce-ti spune "?:*
Pentru ca sa i se urce la cap si o sa creada ca poate sa faca din tine ce vrea el... Adica ii arati ca il iubesti dar cu masura, sa nu il sufoci cu iubirea ta
Pai, eu unul(spre exemplu) profit de fetele care mi se "arunca" in brate intru-totu si le santajez sa facem sex si asa mai departe dupa care depinde daca imi arata ca.pe langa ca ma place e si inteligenta si asa mai departe ar fi optiune sa raman cu ea. Însă eu nu am intalnit o fata sa mi se "arunce" in brate si sa fie si desteapta, deci inainte sa i te "daruiesti" fi desteapta.
Depinde de fiecare persoana in parte! De obicei e f bine sa fi sincer si sa-ti exprimi sentimentele. daca el le va lua in bataie de joc va fi pacatul lui.Tu macar stii ca nu vei avea regrete! E cea mai mare prostie sa te dai insiferenta cand de fapt esti topita dupa el!
E simplu, o sa profite. o sa creada ca o sa faci orice compromis pentru el.
Elena_9064 întreabă: