Tu sari in lac inainte de tsunami.
Nu-ti mai face probleme inainte sa le ai cu adevarat.
Nici macar nu sunteti impreuna iar tu iti faci griji ca il pierzi.
Uite, prietenul meu, cu care stau de 2 ani, incepe facultatea si o sa-l vad foarte rar.Ce pot sa fac?! Trec peste inconvenient si atat.
Eram si eu ca tine, dar acum n-am decat sa fac fata situatiei si sa incerc sa compensez lipsa lui intretinand si mai mult iubirea ce ne leaga.
Ca n-o sa mearga, habar n-am.Dar de ce sa nu incerc?!
Nu-ti mai fie teama de lucruri care nici macar nu sti daca o sa se intample.
Bafta la iubit!
El mi-a spus ca ma va astepta mereu.La scoala imi tine apararea chiar si pe drum a scris cit de tare ma iubeste dar totusi ma tem!
Carpe diem, traieste clipa, te gandesti la viitorul viitorului, nu sti ce si cum, dar crezi ca va pleca.Nimeni nu uita pe nimeni din relatii, o sa ramana o parte din tine in el si din el in tine. Dragostea este 99% suferinta/despartiri, dupa ce gasesti persoana potrivita, debia atunci esti fericita 100%, ca sunt sanse minime sa te paraseasca. Daca nu iesi cu el, o sa fi bantuita de "Ce-ar fi fost daca", iar neputinta de a mai fi cu el, o sa doara si mai tare.Inca esti mica, ar trebui sa fi preocupata de alte probleme de viitor.Refa intrebarea, inlocuind "il iubesc" cu "il plac", nu sti cum este, n-ai o relatie cu el, a iubi este diferit de "il plac pentru ca nu-l cunosc inca si n-am o relatie cu el".
Eu cred ca trebuie sa vorbesti cu el. daca tu il iubesti si el pe tine veti fi mereu impreuna chiar daca el pleaca tot o sa va vedeti conteaza prezentu lasa viitoru bucarate in prezent ascultati inima du-te la el,,., nu se stie ce se poate intampla.
Fii cu el acum pina el este... pina dragostea intre voi exista...si chiar daca v-a pleca undeva cu invatatura si vei suferi, orikul fii cu el acum.pentru ca vei suferi si mnai tare pe/u ca ai ratat shansa!
Remusopen întreabă: