| florinvalentin99 a întrebat:

Am 14 ani si sunt indragostit de o fata, ideea e ca eu sunt un pic mai timid si nu stiu cum sa ma comport langa ea. De obicei, parintii mei spun ca ea se cam,, da,, la mine si incep si eu sa cred asta deoarece sunt cam singurul baiat cu care vorbeste ea, cateodata ma intreaba daca imi plac hainele ai. Apropo ea are 14 ani, i-am lasat cateva like uri pe facebook. Deci cum sa fac sa o cuceresc? PS: Odata a spus ca un baiat de la mine din clasa e dragut, credeti ca voia sa ma faca gelos?

Răspuns Câştigător
| andr33a_2690 a răspuns:

Probabil vroia sa vada cum reactionezi, sa vada daca iti place de ea. eu zic ca pentru a-ti face curaj ar trebui sa o intrebi daca ii place de cineva... oricum atata timp cat esti singurul baiat cu care vorbeste este posibil sa simta pentru tine ceva mai special decat pentru alti baieti...asa ca nu iti fie teama daca nu risti nu castigi happy

6 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

Nu se stie daca vroia sa te faca gelos poate place pe altcineva.

| iulia_6783 a răspuns:

Of. eu cred ca baietii trebuie sa faca primul pas.deci. intreab-o daca ii place de cineva.dar nu brusc...incet happy. mai intai "te imprietenesti cu ea"! succes mai smug.Sa ne spui daca te-ai descurcat.

| 1Mihai1 a răspuns:

Exact! Mult succes!

| Metempsihoza a răspuns:

Marturiseste-i asta cu un trandafir rosu in mana sau printr-o scrisoare parfumata happy va fi impresionata si eu una dupa descrierea ta chiar cred ca t eplace

| florinvalentin99 explică (pentru andr33a_2690):

Sfatul tau chiar a mers, ea chiar mi-a spus că mă place si chiar ne-am sărutat pe buze, acum ea crede că sărut foarte bine si ma lăsat să o mângâi pe fund, da bine, era imbrăcată. multumesc mult pentru sfat

| andr33a_2690 a răspuns (pentru florinvalentin99):

E foarte bine...ma bucur pentru tinehappy