anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 14 ani si sunt putin ingandurat sa imi incep viata sexuala acum sau peste 2 ani 3 ,4? nu sunt disperat dar m-ar interesa cand ar fi cel mai bine...(acum penisul meu are 14 cm si este destul de gros )

5 răspunsuri:
| ella21031 a răspuns:

Crede-ma mai asteapta...si la 14 cm nu e atat de genoros sa crezi...nu stiu daca stiai dar media penisului normal este de 17 cm

| anonimous123 a răspuns:

Iti incepi viata sexuala cand consideri tu ca e mai bine, problema e ca nu stiu ce fata ar face sex cu un baiat de varsta ta, nu ar fi o problema sa ti-o incepi acum, nu conteaza dimensiunea penisuluiwinking poti sa o ai si de 10cm, daca stii ce sa faci, e ok

| cookie_1240 a răspuns (pentru ella21031):

Auzi cica 17 e media rolling on the floor nu stiu in ce tara africana stai tu, da' in fine... vise fetelor, vise.

| cookie_1240 a răspuns:

Stii ce e aia o medie? adica tu o ai de 16cm si altul o are de 10cm si media voastra e de 13cm. Oricum, n-am cum sa testez daca ce zici tu e adevarat sau nu sau daca mediile astea sunt corecte din moment ce barbatii ar putea exagera voit ca sa para mai 'smecheri'.
Pana la urma nu lungimea e importanta, ca vaginul nu e adanc ca un put decat daca ai un corp de antilopa si esti inalta cat o prajina. Ar fi o minune sa intre 16cm intr-o femeie fara sa-i dea prin uter pana in intestin.
Deci marimea nu conteaza...

| ZaineaM a răspuns (pentru cookie_1240):

Mda.aici ai dreptate.nu marimea conteaza.conteaza ce stii sa faci cu ea.decat mare si proasta mai bine mica si isteata.mi-a placut faza cu descrierea unei femei laughing