| andrei25 a întrebat:

Salut.Am 14 ani, si vara asta vreau sa fac sex, mi-a promis un tovaras mai mare ca ma ajuta cu niste fete.As vrea sa stiu cate ceva despre "prima data". Stiu toate riscurile, cunosc BTS-urile si modul cum se iau, nici nu ma gandesc la nefolosirea prezervativului. Din cate am auzit la baieti nu este dureros, daca gresesc corectati-ma. Fetele stiu sigur ca nu sunt virgine asa ca nu imi fac griji.Rugamintea mea este sa-mi dati cateva sfaturi legate de primul contact sexual, si daca stiti vreo metoda ca sa nu-mi dau drumul peste 3 minute.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Ododododo a răspuns:

Andrei, eu cred ca daca o sa il lasi pe amicul tau sa te faca sa faci sex cu o tona de fete pe care tu nu le iubesti practic nu ai obtinut nimic.Contactul sexual se face cu o persoana cu care esti ai o relatie si de care te leaga niste sentimente. Eu iti recomand sa faci niste exercitii de masturbare daca vrei sa ai o performanta de o durata mai lunga si incearca sa te gandesti la ceva erotic. Mult succes!

36 răspunsuri:
| lextim a răspuns:

De acord cu ioana181

sincer VAI SAMAR de noua generatie.

peste 3 ani vedem pe TPU fete care spun : am 7 ani maine ma dezvirginez cu unu de 25, deja am planuit totul!straight face

| andreutz a răspuns:

Copilu, sa traiesti tu fericit daca la 14 ani poti sa te tii mai mult de 3 minute prima data laughing

| DenisaMetal a răspuns:

Parerea mei este sa faci sex atunci chiar o simti ca o iubesti cu adevarat ...nu direct din joaca

| covexrobu a răspuns:

Pune fata sa lucreze si incearca sa te gandesti la cu totul altceva decat ce faci tu acolo. Relaxeaza-te cat mai mult. Incearca sa te gandesti cat de bine te distrai cand erai pe la bunici sau chestii de genul.

| UnuAltu a răspuns:

Am și eu 15 și am pus-o, vara asta, cea mai tare experiența la ani ăștia [sunt în România doar pentru 2 luni pe an sad], nu ai de ce sa te temi dar dacă te temi un pahar de whisky pana la fund și după o ora tot în picioare o sa fie, o sa obosească fata la un moment dat și o sa-ți ceara ea sa te oprești... și mai rar prieteni din ăștia sa-ți aducă femeia la pat!

| alexH a răspuns:

Sa-ti dai drumul peste 3 min ar fi bine. Sa-ti dai sub 3 min ar fi mai nasol.winking

| Ner0 a răspuns:

Nu conteaza la ce varsta incepi viata sexuala.Prima data ar trebui sa te gandesti daca esti dezvoltat psihic cat si fizic ( la 14 ani esti totusi dezvoltat un pic).A doua oara sa te protejezi si sa protejezi (FOARTE IMPORTANT) Iar a treia oara (nu este asa de imp. dar recomandat) sa faci sex cu o pers la care tii.
pozitii gasiti voi laughing nu e asta problema...
Cand folosesti prezervativ... nu trebuie sa te mai gandesti cand si cat ejaculezi deoarece iti dau drumul in el (de preferat ar fi sa folosesti 2 ), ejaculezi de cate ori iti vine sau daca nu vrei poti sa iti scoti penisul afara.
un sfat de la mine:cand faci sex nu fi brutal trebuie sa fii tot timpul fin(asa nu o sa va doara)
Inainte de a incepe (dupa ce tiai pus prezervtivul) si daca santeti de acord pune-o sa iti faca un oral mic (asa o sa iti alunece si nu o sa te doara)
UN LUCRU IMPORTANT:ATENTIE LA IGIENA.FA DUS IN ZONELE INTEME.
DUPA MN SI DUPA CE AI SCRIS SUS, AI PUTEA SA FACI SEX.
dar te rog rasp la niste intrebari:
1)Ai unde?
2) parintii stiu? ( asta nu e asa de imp. pe de alta parte ai 14-15 ani)
id: green_zone9@yahoo.com (contacteaza-ma cat de repede poti)

| Mihai5656 a răspuns:

Salut.Sunt Mihai si am tot 14 ani ca tine.Am facut sex toamna asta in octombrie si a fost nemaipomenit! Pfff frate senzatia aia cand eu bagi... zici ca esti pe lata lume laughing Am citit ca ai vrea sa stii niste pozitii. parerea mea ca sa eu tragi pe la spate nu e prea belea. cel mai bine a fost cand ea era cracanata si eu peste ea... sau alta pozitie:eu stateam intains cu fata in sus si eu era peste mine. frate>Daca as mai avea ocazia as mai faceo. Blonda asta cu care am facut-o e buna de tot dar apoi n-a mai vrut so facabafta

| ioana181 a răspuns:

Ce pot sa zic...esti varza. De ce nu ai facut asta de la 10 ani? Asa mare te crezi la 14? Macar ai de gand sa folosesti prezervativ si esti informat. Totusi, 14 ani? Am ramas eu in urma. Parca la 14 ani te jucai cu p*ta in nisip nu in...

| Alinutza_8819 a răspuns:

ESti prea miccryingmacar mai asteapta un an de ce sa te dezvirginezi acum si nici macar nu o faci cu persoana la care tiisadgandeste-te inainte sa faci ceva:*

| MaDuulicii a răspuns:

straight face sex la 14 ani. mi se pare ciudat. si eu am tot 14 ani si sper sa nu dau vreodata ochii cu tineelaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo fiule esti inca un exemplu de barbatie bravo prima data e usor incomod si o sa te rusinezi probabil iar la faza cu 3 minute nu prea ai ce sa-i faci pentru ca essti mult prea excitat si entuziasmat incat n-ai cum sa nu termini repede (bine nici 3 minute da' 10 merge)iti intri in mana cu timpul si daca exersezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prea mic pentru asa ceva crying((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Eu am tot 14 ani si mie mi-a cerut un baiat sa fac sex cu el, dar de 5 luni ani de cand suntem impreuna nu am facut nimic.Asa ca nu o face nici tu.De ce? Pentru ca o sa-i treaca pofta si te lasa dracu mai bine pune-i pofta in cui! Daca tine la tine mai poate astepta vreo 2-3 ani nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti spun sas nu faci nimictongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai mintelaughing. la anii tai n-ai ce face.sincer ar trebui sa mai astepti cativa ani ca nu e musai s-o faci acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! sunt profesor de biologie si am sa va explic ceva care trebuie inteles de fiecare adoloscent sau adult. Poti sa iti incepi viata sexuala chiar si la 12 ani, nu conteaza varsta, nu conteaza marimea penisului, nu conteaza nimic! doar un singur lucru:sa stii sa te protejezi, sa stii riscurile si sa fi dezvoltat pshihic cat si fizic (nu conteaza asa de mult fizic), asa cum spuneam poti sa iti incepi viata sexuala si la 12 ani. Deci tu daca chiar spui adevarul in textul scris poti sa ti-o incepi.Atat am avut de spus.
Ps:vacanta placuta, iar tie iti doresc succes in viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca esti prea mic flory

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fa sex cu cineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrei.si eu am 14 ani, sunt fata si stau cu un baiat de 18.Noi am facut-o dar crede-ma ca nu stiu nici acum motivul pentru care am acceptat doar sa fiu Tru in fata celorlatzi desi eu il iubesc mult pe prietenul meu Ganddeste-te ca in trecut oamenii tzineau la virginitate mai mult ca la ochii din cap.Nu stiu de ce tu vrei sa pierzi acest lucru.Crede-ma ca faci cea mai mare greseala. Si cum sa o faci ca-o fata necunoscuta?! Daca tot vrei gaseste o fata care sa te iubeasca pentru ceea ce estinu pentru cat rezisti fara sa-ti dai drumu si in plus la 14 ani, frate! o sa regreti

| ġคвÿ a răspuns:

Treaba ta eu zic sa nu-ti incepi viata sexuala de la ani astia mai asteapta 2-3 ani

| emisefd a răspuns:

Si eu am 14 si ma pot tine mai mult oricum sa stii dfaca e prima oaracand o faci o sa te doara.Am o intrebare esti virgin si iti dau o metoda LABA ssi eu prima data mam tinut nici un minut cred ca cand faci laba e o simulare ca cand bagi in fata nu stiu pate o fi oarecum alcelas lucru oricum pe mine m-a ajutat si pot tine multrepet daca esti virgin pote te va durea.

| alexx_7861 a răspuns:

laughing doamne, nuri face griji
Cei care au spus prost si daste sunt invdiosi, daca chiar simti ca esti atras de fata o faci, dar dca nici nai vazut-o in viata ta ar fi cea mai mare prostie din viata ta.
Avand in vedere ca te dezverginezi cu una care sigur e curva.
In fine eu zic sa cauti o fata care chiar te iubeste nu toate proastele care au trecut prin mii de sulitii.

| Godja_Lylishor_1999 a răspuns:

Esti inca prea mica atat iti spun happy

| DadyDana a răspuns:

Cum poti sa faci asa ceva la 14 ani, in plus trebuie sa o faci cu persoana iubita si in al doilea rand nu pot sa cred ca te iei dupa altcineva cand e vorba despre asa ceva... oricum eu te sfatuiesc sa nu o faci! ai grija de tine, copilu...

| Razvan195 a răspuns:

MidgardS :

si daca nu o sa iubesca pe nimeni
ramane virgin?

| Munteanu_Daniel_1979 a răspuns:

Sfatul meu este sa mai astepti ca esti prea tanar

| andrei25 explică:

Vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac. Ce pozitii, preludiu, intelegi? Si despre faza cu ejacularea precoce. Sper ca m-am facut inteles.

| andrei25 explică:

George, sincer sa fiu n-am inteles ce mi-ai zis :S