| anonimandreea1999 a întrebat:

Am 15 ani, imi place de o fata care este super frumoasa, vorbesc mai mereu cu ea in pauza in ora sau prin mesaje.
ea este o fata care nu se supara la orice gluma dar pare ca place toti baietii dar de fapt cred ca nu este asa ..in fine, găsesc mai mereu subiecte de discutie

cum as putea sa-i spun ca o plac putin mai subtil deoarece nu vreau sa ma fac de ras si chestii eu fiind putin mai grăsuț si chestii d-astea sper ca intelegeti si o sa raspundeti cu seriozitate

Răspuns Câştigător
| 4StarLight a răspuns:

Nu râde nimeni de tine dacă spui că placi o fată! Fii atent cu ea, dă-i ceva de 1 martie, 8 martie, 14 februarie... Orice ocazie e bună sau dă-i un bileţel pe care îi scrii că o placi!
Dacă nu-şi dă ea seama, îşi va da altcineva şi oricum îi va atrage atenţia legat de asta!
Nu-i nimic că eşti mai grăsuţ, te schimbi cu timpul nu vei rămâne la fel, primul lucru pe care îl vrea o fată e să fie înţeleasă, deci dacă treci de pragul ăsta va fi totul ok!
P.S.Se va bucura mai mult dacă i-o spui direct decât pe ocolișuri!

6 răspunsuri:
| anonimandreea1999 explică:

Dau si funda!

| Andreeasiincaceva a răspuns:

Pai cred ca ea pur si simplu vrea sa fie draguta si sa nu para oo scorpie sau prea rautacioasa, d aia vorbeste cu toata lumea. Poate nu ar trebui sa ii spui, sunt sigura ca si a dat singura seama si tu doar o sa te simti prost...zic si eu...

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu reusesti sa-ti invingi timiditatea pentru a vorbi cu ea in mod direct, incearca sa o contactezi, sa intri cu ea in legatura printrun mijloc de comunicare socializare (telefon, skype, Facebook, mess, etc.) si din modul de a discuta si a purta discutia sa reiasa ca iti face placere sa fii in legatura sau in compania ei. De asemenea in timpul discutiilor ai putea sa-i sugerezi, sau chiar sa o convingi sa deveniti prieteni foarte buni. Sa-i propui sa iesiti doar in 2 la cate o plimbare pe jos asa hai-hui fara nici un tel/itinerariu sau prin parc. Sunt atat de multe moduri de a interactiona si a cuceri pe cineva, incat este greu de a insira toate posibilitatile si a gasi pe cel care sa se potriveasca firi voastre. Succes!

| gianicardeles a răspuns:

Ia ti madular de baiat negru

| gianicardeles a răspuns (pentru anonimandreea1999):

S o *** pe ma ta

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt te-as sfatuii sa nu fii subtil, pentru ca dai nastere la confuzii, fii sincer si direct, spune clar ceea ce gandesti si vrei, ca fata sa nu fie in ceata si sa-ti intelega clar intentiile!
Un barbat adevarat nu se ascunde dupa degete, nu se joaca cu cuvintele, mai ales daca se asteapta ca fata sa-i dea un raspuns clar, nu sa creeze acceasi confuzie.