| Gei a întrebat:

Salut, am 15 ani si am avut un contact sexual cu prietena mea, nu am ejaculat in ea. Dupa ce am ejaculat pe servetel(nu am folosit prezervativ) am fost la baie, am spalat penisul si apoi am mers, mi-a facut sex oral si am introdus-o inapoi in vagin, e posibil ca ea sa fie insarcinata? Adica nu am ejaculat in ea..si au trecut 10 zile de atunci si ea zice ca ii e greață si ca nu poate manca..si plange incontinuu, va rog ajutati-ma! E vreo posibila sarcina sau e asa pentru ca se streseaza foarte mult? Adica ea imi plange la telefon si mi se face si mie greața cand imi povestete, e posibil doar pentru ca se streseaza mult prea mult cu asta?

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu ai avut prezervativ este posibil sa fi rămas gravidă dacă era în perioada fertila.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fara sa iti dai seama, in timpul celui de al 2-lea act sexual tu de fapt ai ''ejaculat'' in vagin resturile de sperma ramasa in uretra in mod continuu pe intreaga perioada de timp cat a durat sexul. Intotdeauna dupa fiecare ejaculare ramane o cantitate suficient de multa de spema gelatinoasa, lipicioasa si foarte aderenta, care ramane lipita de peretele uretrei. Sperma respectiva dupa trecerea a circa 10-15(20) de minute dupa ejaculare intra intr-un proces de fluidizare inevitabila si devenind tot mai lichida va incepe sa se prelinga incet si sigur in mod insesizabil din penis direct in vagin. Acest lucru se intampla in cazul in care dupa ejaculare NU se produce cel putin o urinare mai consistenta, prin care sa fie eliminate resturile de sperma ramase in uretra. Insa trebuie sa stii ca formarea sarcinii se poate produce NUMAI in cazul in care actul sexual a fost intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Acest lucru trebuie stiut si clarificat, fiindca raspunsul CERT, EXACT si CORECT depinde pur si simplu doar de aceasta informatie. Multa sanatate!

| Alexandra_Alexandra_1997_mNht a răspuns:

Cel mai bine sa faca un test de sarcina.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Alexandra_Alexandra_1997_mNht):

Testul de sarcina al carui rezultat sa fie SIGUR SI CORECT poate fi efectuat dupa trecerea a MINIM 21 de zile de la data intretinerii sexului. Orice test de sarcina ultra, super, hiper, mega sensibil folosit inainte de trecerea a celor minim 21 de zile, va avea intotdeauna in proportie de 90-100% rezultatul NEGATIV insa va fi unul 100% FALS. Poate veti reusi sa intelegeti un lucru extrem de simplu si incontinuu precizat de tot mai multi useri, SanatatE!

| Gei explică (pentru corbulalbrosu):

Pai,eu dupa ce am ejaculat prima data am stat putin..circa 5-10 minute cu penisul in pantaloni. apoi am fost la baie si am spalat cu apa penisul. apoi l-am sters cu un prosop am mers inapoi in camera si mi-a facut sex oral si apoi l-am introdus inapoi in vagin.

| Gei explică (pentru Emilian65):

Perioada fertila ce inseamna? inseamna ca nu e pe stop si poate ramane insarcinata?

| zăGhost a răspuns (pentru Gei):

Pe langa faptul ca nu ai organismul inca dezvoltat suficient, faci sex fara sa stii niste chestiuni elementare... Tu iti dai seama cum ar fi sa faca avort la 15 ani? Ai aici un link care iti explica ce e perioada fertila http://www.desprecopii.com/......copil.htm. Ar fi bine sa lasi sexul pentru urmatorii 2-3 ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt sanse sa ramaan gravida, doarece aveai sperma pe tractul urinar ramas de la prima ejaculare.
In orice caz, nu are de ce sa-i fei greata acum, poate de la o mancare gertoasa sau o toxinfectei alimentara, pentru ca greturile din sarcina, apar dupa 2-3 sapatamni de sarcina, nicium la 10 zile.
Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la data sexului.

| Claudiugg a răspuns:

Esti prost...aia plange ca nu mai e virgina si ca a facut-o pentru prima data cu 10 cm!

| sofisis a răspuns:

In 10 zile nu avea cum sa aiba absolut nici un simptom de sarcina. Alea apar dupa 5-6 saptamani.