Trebuie sa fii tu insuti. Viata ne este data o singura data si trebuie sa o traim in asa fel incat sa simtim ca traim. Cand eram de varsta ta aveam aceiasi problema. N-am vrut sa admit ca am inclinatii homosexuale decat mult mai tarziu.
Nu este tratament pentru homosexualitate, deoarece nu este o boala. Cu asta te nasti. Singurul tratament este sa "stai departe" de asa ceva. Dar cu vata suferinta. Cata lupta am dus cu mine ca sa "nu fiu poponar", dar pana la urma am cedat. Acum am si sotie si iubit. E foarte greu, dar mie imi plac si femeile si barbatii, deci sunt bi.
Cunosc persoane care au inceput sa aiba relatii cu barbati, dupa 10-20 de ani de casnicie, cand flacara iubirii pentru sotie s-a mai stins. Dar la acea varsta placerea este estompata de mai multe.
Esti singurul in masura sa apreciezi ce te face fericit. In incheiere iti spun ce i-a zis tatal unui gay:
E treaba ta cum iti traiesti viata. Doar… sa nu uiti… Inima si corpul ne sunt date doar odata. Si… pana sa bagi de seama, inima ta e scursa de energie. Si in ceea ce priveste corpul tau… vine o vreme cand nu se mai uita nimeni la el… si nu se mai atinge nimeni de el.
Nu ai cum să-ți schimbi orientarea sexuală, din păcate. Oricum, aparent ești de fapt bisexual, nu homo 100%, așa că o să te poți „ascunde" destul de bine.
Ideea e să te simți tu însuți și să fii împăcat cu modul tău de a fi, nu să dorești să fii altfel.
Dacă te abții de la masturbare și privit filme xxx vei avea în cel mai bun caz mai multe vise erotice. Dar tot homo/bisexual vei rămâne. Doar că mult mai irascibil și mai excitat!
Un raspuns sincer si cat se poate de adevarat...cred ca multi se regasesc in cele afirmate de tine. Suntem plini de complexe, prejudecati, incercam din rasputeri sa reprimam adevarata noastra natura fapt ce duce la frustrare si suferinta si uitam sa ne bucuram de prezent ratam clipa de fata care ne ar putea face fericiti daca ne am deschide inima un pic. Ducem o lupta continua cu noi insine cu ceilalti uitand ca timpul e neiertator si viata i scurta si sfarsim singuri, epuizati si plini de amaraciune si regrete. Si totul din vina noastra pana la urma oricat am incerca sa ne lamentam. Te felicit.
Nu poti sa te schimbi, si eu sunt gay, am 16 ani si mi-am dat seama pe la 13.Crede-ma si eu m-am chinuit sa incerc sa ma schimb si degeaba, nu exista ''tratament'' pentru asa face, ai face bine sa te accepti asa cum esti fiindca altfel vei fi foarte trist fara rost, fa ceea ce simti nu ceea ce spun altii.Bafta!